Tarih: 05.10.2023 17:00

İŞKUR, Ekim Ayında 81 İlde 1.926 Şoför Alımı Yapacak!

Facebook Twitter Linked-in

Bu fırsatı değerlendirmek isteyenler için iş başvurusu süreci başladı.

İşverenler ile iş arayanları buluşturan İŞKUR, 2023 yılında da iş arayanlara destek olmaya devam ediyor. Ekim ayı için yayınlanan işe alım ilanlarını e-Şube sistemi üzerinden duyuran İŞKUR, özellikle şoför pozisyonunda arayış içerisinde olan işletmelerin sayısının dikkat çektiğini belirtti.

Ekim ayına özel olarak 81 ilde toplam 1.926 ilanın yer aldığı şoförlük pozisyonunda, bazı işletmelerin B sınıfı ehliyet aradığına dikkat çekildi. Ancak, bazı işletmeler ise alım için C sınıfı ehliyet isteyebilir. Bu nedenle başvuru yapmadan önce ilan detaylarını dikkatlice incelemek önemli.

Başvuruları online olarak kabul eden İŞKUR, şoför ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların İŞKUR'a "İş Arayan" statüsü ile kayıt olmaları gerektiğini hatırlattı. İş arayanlar, kayıtlı oldukları İŞKUR hesapları üzerinden "şoför" pozisyonunu seçerek ilanlara başvuruda bulunabilirler. Ayrıca, e-Şube üzerindeki arama filtresi sayesinde il, ilçe, ilan tarihi, öğrenim durumu, vardiya gibi kriterleri kullanarak ilanları filtreleyebilirler.

Şoför olarak çalışmak isteyenler için bu fırsatları değerlendirmek için İŞKUR'un web sitesini ziyaret edebilir ve başvuru süreçlerine başlayabilirler. İş arayanlar için sunulan bu imkanların iş bulma süreçlerine katkı sağlaması bekleniyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —