Tarih: 20.09.2023 16:18

İŞKUR Yol Arkadaşım Kampanya Tırı Gençlere İstihdam Kapısını Aralıyor

Facebook Twitter Linked-in

Erzurum'a son durağını koyan tır, NEET PRO Teknik Destek Projesi kapsamında gençlere farkındalık oluşturuyor ve iş kayıtlarını gerçekleştiriyor.

Erzurum, 20 Eylül 2023 - Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ile Avrupa Birliği'nin ortak finansmanıyla yürütülen 'İŞKUR Yol Arkadaşım' kampanya tırı, Erzurum'da gençlere istihdam kapısını aralıyor. Bu özel kampanya, işsiz ve eğitim almayan gençlerin (NEET) istihdam edilmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Ankara'dan yola çıkan 'İŞKUR Yol Arkadaşım' tırı, şimdiye kadar birçok ilde gençlere rehberlik ederek iş imkanları hakkında bilgi verdi. Erzurum'a ulaşan tır, 15-29 yaş arası NEET gençlerine İŞKUR'un hizmetleri hakkında bilgi veriyor ve iş kayıtlarını gerçekleştiriyor.

Erzurum Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Abdulkadir Mutlu, kampanyanın Erzurum durağı hakkında şunları söyledi: "İŞKUR Yol Arkadaşım adlı iletişim kampanyası, ilk günde Havuzbaşı Kent Meydanı'nda, ikinci günde ise Yakutiye Kent Merkezi'nde gençlere hizmet verecek. 20-21 Eylül 2023 tarihleri arasında Erzurum'da gerçekleştirilecek çalışmaların ardından tır, sırasıyla Rize, Samsun, Sivas, Adıyaman, Gaziantep, Mersin, Konya, Eskişehir, Afyonkarahisar, Manisa, Bursa ve Edirne illerini ziyaret edecek."

'İŞKUR Yol Arkadaşım' kampanya tırı, gençlerin istihdam edilmesine katkı sağlayarak, işsizlik sorununa çözüm arayışında önemli bir adım atmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —