Tarih: 27.09.2023 14:12

İsmail Kartal: Maç maç ilerlemeye devam edelim

Facebook Twitter Linked-in

Fenerbahçe'de sezon başından beri devam eden yoğun fikstür, önümüzdeki süreçte de bitecek gibi görünmüyor. Süper Lig ve Konferans Ligi nedeniyle haftada 2 maçlık program, Avrupa'da grup aşaması sona erene kadar devam edecek. Ancak Fenerbahçe'nin önünde avantaj sayılacak bir fikstür var.

İsmail Kartal'ın öğrencileri, ligde önümüzdeki 6 maçını da İstanbul'da oynayacak. Özellikle yoğun bir dönemden geçerken şehir dışına çıkmamak ve ailelerle daha çok vakit geçirmek, futbolcular için hem mental hem de fiziki açıdan olumlu olacak.

"MAÇ MAÇ GİDELİM"

İsmail Kartal da öğrencileriyle yaptığı toplantıda bu duruma dikkat çekti. Tecrübeli teknik adam, ligde İstanbul'da oynayacakları peş peşe 6 maçı kazanmalarının son derece önemli olduğunu belirtti. Kartal'ın futbolcularına, "İstanbul fikstüründe 6 maçtan 18 puan çıkararak rakiplerimizle aradaki farkı açabiliriz. Hem ligde hem de Avrupa'da şu ana kadar sergilediğimiz futbol ve tüm maçlarımızı kazanmış olmamız, 6'da 6 yapabileceğimizin göstergesi. Yeter ki maç maç ilerlemeye devam edelim." dediği kaydedildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —