Tarih: 04.07.2024 11:00

İspir’de Milli Coşku Devam Ediyor!

Facebook Twitter Linked-in

Avrupa Futbol Şampiyonası'nda "Bizim Çocuklar"ın kazandığı her zaferle birlikte, dünyanın dört bir yanındaki Türkler büyük bir coşku ve heyecan yaşıyor. Almanya’da gerçekleştirilen şampiyonada, gurbetçi kardeşlerimizin stadyumları hınca hınç doldurması, İspir'de de büyük bir heyecan dalgası yarattı.

İspir halkı, milli maçlarımızı Millet Bahçesi'nde kurulan dev ekranda izleyerek bu heyecanı paylaşıyor. Stadyum havasında geçen bu izleme etkinliklerinde, halk bir araya gelerek birlik ve beraberlik içinde maçları takip ediyor. Her gol ve her galibiyetle coşku doruğa çıkarken, İspir'de milli ruhun canlı tutulduğu görülüyor.

İspir Belediye Başkanı Ahmet Coşkun, bu etkinliklerin İspir halkı için önemine dikkat çekerek, "Bizim Çocuklar kazandıkça dünyanın her yerinde yaşadığımız coşku ve heyecanı, İspir halkı olarak Millet Bahçemizde kurduğumuz dev ekranda bir stadyum havasında izliyor, bir ve beraber olarak aynı coşku ve heyecanı yaşamaya devam ediyoruz. İnşallah kupaya uzanacağız." dedi.

İspir Belediyesi’nin düzenlediği bu etkinlikler, İspirli vatandaşların hem milli takımın başarısını kutlamasını hem de sosyal bir ortamda bir araya gelmesini sağlıyor. İspir halkı, dev ekranın başında toplanarak milli takıma olan desteklerini coşkulu bir şekilde gösteriyor ve büyük bir birlik örneği sergiliyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —