Tarih: 07.07.2023 22:12

İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'yi Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci'ye nezaket ziyaretinde bulundu. Pamukçu'nun ziyareti, iki şehir arasındaki dayanışmayı ve işbirliğini pekiştirmeyi amaçladı.

Pamukçu, Bayburt'a gerçekleştirdiği ziyarette, Belediye Başkanı Pekmezci ile bir araya geldi. İkili, kentteki sorunlar ve çözüm önerileri hakkında samimi bir şekilde görüş alışverişinde bulundu. Pamukçu, Bayburt'un ihtiyaçlarına duyarlılık gösterdiğini ve desteklerini sunmaya hazır olduklarını belirtti.

Ziyaret sırasında konuşan Suat Pamukçu, "Bayburt, tarihi ve kültürel değerleriyle önemli bir şehrimiz. Belediye Başkanı Pekmezci ile bir araya gelerek, Bayburt'un gelişimi ve kalkınması için yapabileceğimiz her türlü katkıyı değerlendirdik. İstanbul olarak, Bayburt'a olan desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci ise Pamukçu'nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, İstanbul Milletvekili'nin özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Pekmezci, "Bayburt'un ihtiyaçlarına gösterilen ilgi ve desteğiniz için teşekkür ederim. İşbirliğimizin güçlenerek devam etmesini umuyoruz" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —