Tarih: 10.11.2023 12:47

İYİ Parti Rize İl Başkanlığı, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Rize İl Başkanlığı ve Merkez İlçe Başkanlığı, 10 Kasım Atatürk'ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Valiliğin düzenlemiş olduğu Atatürk Anıtı'na çelenk sunma törenine katıldı.

Törene İYİ Parti Rize İl Başkanı Kürşat Hacısüleymanoğlu, Merkez İlçe Başkanı Gönül Er, Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Kemal Mısır, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Törende saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı okundu. İl Başkanı Arslan, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Törende konuşan Medya İlişkileri Başkanı ve Parti Sözcüsü Kemal Mısır, "10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 85. yıl dönümü. Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve minnetle anıyoruz.

Her 10 Kasım'da olduğu gibi bu 10 Kasım'da da Atatürk'e olan minnet ve bağlılığımızı bir kez daha dile getirmekten çekinmiyor, Cumhuriyetimizin kurucusu olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz.

Atatürk, sadece Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu değil, aynı zamanda çağdaş uygarlık seviyesine ulaşmak için büyük bir mücadele vermiş, bu mücadelenin sonucunda Türk milletine çağdaş bir devlet ve ülke bırakmıştır.

Atatürk'ün gösterdiği yoldan ilerlemeye, onun emanetlerini yerine getirmeye devam edeceğiz. Bu vesileyle, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu vatan için canını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —