Tarih: 27.09.2023 21:50

İYİ Parti Rize İl Başkanlığında İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

Facebook Twitter Linked-in

Toplantıda, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Yedek Üyesi Özlem Kul, Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu ve İl Teşkilat Başkanı Aşkın Gürsu yer aldı. Toplantıda, yerel seçimlerle ilgili İYİ Parti üyelerinin yönelttiği sorular cevaplandı.

Toplantıda konuşan İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 11. Bölge Koordinatörü Rıdvan Yalçın, "Yerel seçimler, siyasi partilerin iktidarı ele geçirebilmeleri için en önemli fırsatlardan biridir. Biz de İYİ Parti olarak, yerel seçimlerde Rize'de büyük bir başarı elde etmek için çalışıyoruz. Bu kapsamda, teşkilatlarımızla birlikte yoğun bir çalışma yürütüyoruz" dedi.

Rize İl Başkanı Av. Kürşat Hacısüleymanoğlu ise, "İYİ Parti, Rize'de hızlı bir şekilde büyüyen ve gelişen bir partidir. Biz, yerel seçimlerde Rize'de büyük bir başarı elde edeceğimize inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantı, İYİ Parti üyelerinin sorularını cevaplamanın ardından sona erdi.

İYİ Parti'den Rize'ye 2024 yerel seçimlerine yönelik mesaj

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı 11. Bölge Koordinatörü Rıdvan Yalçın'ın Rize İl Başkanlığında düzenlediği istişare toplantısı, İYİ Parti'nin Rize'de yerel seçimlere yönelik mesajı olarak yorumlandı. Toplantıda, İYİ Parti'nin Rize'de büyük bir başarı elde etmek için çalıştığını ve bu doğrultuda teşkilatlarıyla birlikte yoğun bir çalışma yürüttüğünün altı çizildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —