Tarih: 03.12.2023 17:31

İYİ Parti Rize'den Kalkandere'ye Aşkın Gürsu

Facebook Twitter Linked-in

İYİ Parti Rize, 2024 yerel seçimleri için aday adaylık başvurularını almaya başladı. Bu kapsamda, Kalkandere Belediye Başkanlığı için Aşkın Gürsu aday adaylığını açıkladı.

Gürsu, yaptığı açıklamada, "Doğduğum, büyüdüğüm ve senelerdir ticaret yaptığım Kalkandere ilçemizde, Kalkandere’mizi İYİ Belediyecilikle tanıştırmak ve Kalkandere’yi yakıştığı yere getirmek için Belediye Başkan Aday Adaylığına başvuruda bulunuyorum.

Herhangi bir siyasi parti, kurum veya topluluğa karşı ötekileştirmeden, birleştire birleştire hep beraber hayalimizde ki Kalkandere’yi inşa edeceğiz. Ayağı yere basan birçok projemiz var. Hepsini tek tek vatandaşlarımıza anlatacağız.

Bu zor yolculukta sevdamız Kalkandere için çalışacağız. Tüm hemşerilerimin şimdiden desteğini bekliyor saygı ve sevgilerimi sunuyorum." dedi.

Gürsu, 1970 yılında Kalkandere'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Kalkandere'de tamamladı. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi'nde aldı. Mezun olduktan sonra ticaret hayatına atıldı. Evli ve iki çocuk babası.

Gürsu'nun aday adaylığı, Kalkandere'de siyasi kulisleri hareketlendirdi. Gürsu'nun adaylığı, İYİ Parti'nin Kalkandere'de önemli bir oy potansiyeline ulaşmasına yardımcı olabilir.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —