Tarih: 30.07.2023 13:38

Jandarma zehir tacirlerini tatil yaptıkları villada yakaladı

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Ekiplerinin uzun süredir devam eden saha araştırmaları ve fiziki takipleri sonucu Trabzon’a uyuşturucu madde getirerek sahil bölgelerinde ve eğlence mekanlarına satmaya çalışan şüpheliler belirlendi.

Şüphelilerin Akçaabat ilçesi Mersin Mahallesi’nde O.P. ( 41), M.C. (29), H.C.İ (28),K.H.D. (28) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Tatil yapmak için kiraladıkları villa da yapılan Jandarma Narkotik Timleri, Akçaabat İlçe J.K.lığı ekipleri ve Jandarma Narkotik Madde Tespit Köpeği “Duman”’ın katıldığı arama da, 950 extacy uyuşturucu hap, 740 gram bonzai, 77 gram metamfetamin, 40 gram AM-2201 uyuşturucu maddesi (1 gram ile 2 kg bonzai yapılabiliyor), 4 gram kokain, 1 adet hassas terazi ele geçirildi. Şüpheliler O.P. , M.C. , H.C.İ.,K.H.D. yakalanarak adli gözaltına alındı.

Trabzon Jandarmasından yapılan açıklamada, “Trabzon İl J.K.lığı olarak vatandaşlarımızın huzur ve güvenliği için “Huzurunuz, Mutluluğumuzdur” parolası ile uyuşturucu madde ve kaçakçıları ile mücadelemiz artan bir azim ve kararlılıkla devam etmektedir.” denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —