meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Jeffrey Dahmer ve vahşice öldürdüğü kurbanları! Yaptıkları midenizi bulandıracak!

Vahşice öldürdüğü kurbanlarının cesetlerine tecavüz edip, vücutlarını parçalara ayıran yamyam seri katilin yaptıkları tüylerinizi diken diken edecek!

AKTUEL 1.03.2023 16:17:16 0
Jeffrey Dahmer ve vahşice öldürdüğü kurbanları! Yaptıkları midenizi bulandıracak!

Amerika tarihinin en ünlü seri katillerinden biri olarak anılan Jeffrey Dahmer'ın çocukluğu çok zor geçmiş. Her suçlunun biyografisinde rastlanıldığı gibi Jeffrey'nin de ailevi problemleri, psikopatlığının temelini oluşturmuş. Babası kimya mühendisi annesi de histerik bir kadınmış. Bütün gün yataktan çıkmayan annesi ve işten eve vakit ayırmayan babası nedeniyle yapayalnız ve zor bir çocukluk geçiren Jeffrey'nin psikolojik problemleri daha çocukluktan başlamış. İlk cinayetlerine 1978'de başlayarak sayısının en az 17 genç erkek ve çocuk olduğu tahmin edilen pek çok insanı öldüren ve dünyaca tanınan ünlü seri katil Jeffrey Dahmer, son cinayetini 1991 senesinde işleyip yakalanana kadar pek çok kişinin canını yaktı. İşte genç ya da çocuk diye seçmeden vahşice katlettiği kurbanlar... 

1. Steven Hicks

Jeffrey, çok uzun bir süredir bir erkeğe tecavüz etmek istiyordu. 1978'in haziran ayında Ohio'da aracıyla yolda giderken rock konserine gitmek üzere otostop çeken 18 yaşındaki Steven'ı aracına aldı. Jeffreyi Steven'ı, annesinin evine götürerek içki içmeye davet etti. Genç çocukla eve giden Jeffrey, niyetini belli edince Steven kaçmak istedi fakat Jeffrey onu halter barıyla feci bir şekilde dövdü. Daha sonra boğarak öldürdü ve tüm vücudunu parça parça etti. Böylelikle Jeffrey, ilk cinayetini işlemiş oldu.

2. Steven Tuomi

Jeffrey Dahmer, ilk cinayetinden sonra bir süre kimseyi öldürmedi fakat psikopatça davranışlarını sürdürmeye devam etti. Kısa bir süre ABD ordusunda askerlik yaptığı sırada 2 arkadaşına tecavüz etmekle suçlandı ve farklı nedenlerle pek çok kez tutuklandı. Jeffrey, 1987'nin eylül ayında gitmiş olduğu bir barda 25 yaşındaki Steven Tuomi ile tanıştı. Daha sonra Steven ile birlikte bir otele gitti. Burada onu uyuşturup tecavüz edecekti. Fakat ne olduğunu hatırlamadığı bir şekilde kendini bir anda uyanırken buldu ve Steven yanında ölü bir şekilde yatıyordu.

Tutuklanan Jeffrey “Onu öldürmek gibi bir niyetim yoktu. Sabah uyandığımda kaburga kemikleri kırılmıştı. Görünüşe göre onu yumruklarımla döverek öldürmüşüm.” ifadelerini kullandı.

3. James Doxtator

Jeffrey'nin daha önce vahşice katlettiği kişiler reşit ve kendi yaşına yakındı fakat James, henüz 14 yaşındaydı. Ekim 1987'de karşılaştığı James Doxtator'u, babaannesinin evine götürerek bodrum katına kapattı. Küçük çocuğa çıplak poz vermesi için 50 dolar teklif ederek ısrar etti. Kabul etmeyince ilaç vererek etkisiz hale getirdi, tecavüz etti ve boğarak öldürdü. Öldürdükten sonra cesedini parça parça ederek ardında kalanları balyozla imha etmeye çalıştı.

4. Richard Guerrero

Jeffrey Mart 1988'de 22 yaşındaki kurbanı Richard Guerrero ile bir barda tanıştı. Richard'ı uyuşturarak bayılttı ve boğarak öldürdü. Cesedine tecavüz etti ve onun da vücudunu parçalara ayırdı.

5. Anthony Sears

Jeffrey Dahmer, 24 yaşındaki kurbanı Anthony Sears ile de bir barda tanıştı. Tarih Mart 1989'du. Anthony'i babaannesinin evine götürdü ve onu uyuşturup boğarak öldürdü. Bu cinayetinde yakayı ele veren Jeffrey, 1 sene boyunca hapiste yattığı için bir süre cinayet işlemedi. Daha sonra serbest bırakıldı ve vahşice katletmelerine devam etti.

6. Raymond Smith

Hapisten çıkan Jeffrey, 1990 yılının Mayıs ayında 32 yaşındaki seks işçisi Raymond Smith ile tanıştı. Yeni taşındığı dairesine gelmesi için 50 dolar teklif etti ve Raymond'la evinde buluştu. Adam geldiğinde onu uyuşturup boğarak öldürdü. Cesedini farklı açılardan fotoğrafladı ve vahşice parçalara ayırdı.

7. Edward Smith

Jeffrey, kurbanlarını genelde yeni tanıştığı savunmasız ve fakir insanlardan seçiyordu. Fakat 1990 Haziran'ında öldürdüğü Edward Smith'i daha önce barlardan tanıyordu. Jeffrey 27 yaşındaki Edward'ı öldürdü, vücudunu parça parça ederek bazılarını bozulana kadar dondurucuda sakladı.

8. Ernest Miller ve David Thomas

Jeffrey Dahmer, iki kişiyi 1990 senesinin Eylül ayında öldürdü. Kurbanlarından 22 yaşındaki Ernest Miller'dı. Diğer kurbanlarına yaptığı gibi önce uyuşturdu fakat bu defa boğazını keserek öldürdü. Miller'ın da vücudunu parçalara ayırdı ve bu defa etini yemeyi denedi. Miller cinayetinden üç hafta sonra David ile tanıştı ve evine davet etti. Bu defa eskisi gibi uyuşturup boğarak öldürdü.

9. Curtis Straugher

Birkaç ay cinayet işlemeyen Jeffrey Dahmer, Şubat 1991'da 17 yaşındaki Curtis Straugher öldürerek serisine devam etti. Curtis'in nude fotoğraflarını çekerek ona para vereceğini teklif etti. Curtis ikna olarak Jeffrey'nin evine gitti ve sonunu getirmiş oldu. Jeffrey genç çocuğu boğarak öldürdü. Fotoğraflarını çekti ve ardından vücudunu onlarca parçaya ayırdı. Parçalardan bazılarını yemek için ayırdı.

10. Errol Lindsey

Jeffrey'nin psikopatlığı gittikçe artıyordu. 19 yaşındaki Errol Lindsey'i korkunç ve vahşice planını uygulamak için kurban olarak seçti. Lindsey ile tanıştıktan sonra onu evine götürdü. Önce ilaç vererek bayılttı daha sonra kafasına delik açarak hidroklorik asit enjekte etti. Onu zombiye dönüştürmeye çalışıyordu. Planını uygulamaya çalışırken genç çocuk acı içinde uyandı. Deney planının suya düştüğünü anlayan Jeffrey, Errol'ı boğarak öldürdü.

11. Anthony Hughes ve Konerak Sinthasomphone

JJeffret, 1991 yılının mayıs ayında gittiği bir gay barında 31 yaşındaki Anthony Hughes ile tanıştı. Anthony'i evine davet etti ve eve çağırdığı adamı uyuşturup boğarak öldürdü. 31 yaşındaki adamı öldürdükten sonra 1988 yılında öldürdüğü kişinin küçük kardeşi olan 14 yaşındaki Konerak Sinthasomphone'u evine getirdi. Konerak, Jeffrey'nin yeni zombi deneyinin kurbanı olacaktı.

Jeffrey, küçük çocuğun kafasına delik açarak hidroklorik asit enjekte etti. Acılar içinde kıvranan 14 yaşındaki çocuk bir şekilde kaçmayı başararak kendini dışarı attı. Jeffrey çocuğu takip ettiğinde, birkaç kadınla konuşurken ve kendisini polise ihbar ederken gördü.

Polisler olay yerine geldiyse de Jeffrey, çocuğun 19 yaşında olduğuna ve sevgilisi olduğuna inandırarak olaydan sıyrılmayı başardı. Olayın kapanmasının üzerine Jeffrey, küçük çocuğu eve götürüp kafasını delerek öldürdü.

12. Matthew Turner

Jeffrey 1991 yılının haziran ayında Matthew Turner ile tanıştı ve onu kendi dairesinde uyuşturup boğarak öldürdü. Tıpkı diğer kurbanlarına yaptığı gibi parçalara ayırdı. 20 yaşındaki kurbanının bazı parçalarını dondurucuda sakladı.

13. Jeremiah Weinberger, Oliver Lacy ve Joseph Bradehoft

rdüncü olarak 32 yaşındaki Tracy Edwards'ı öldürmeyi planladı. Tracy'i çıplak fotoğraflarını çektiği taktirde para ödeyeceğine dair ikna ederek dairesine çağırdı. Bir terslik olduğunu anlayan Tracy, daireden kaçmayı başardı. Dışarıda görmüş olduğu bir polis aracını durdurarak Jeffrey'i şikayet etti.

Polis ekipleri katilin evinde inceleme başlattı ve Jeffrey'nin cinayetlerini aydınlatacak delilleri elde ettiler. Jeffrey tutuklanarak Amerika Bileşik Devletleri'nde tarihin en kötü seri katili olarak anılmaya başladı. Dünya çapında ismi duyulan katil, herkesi dehşete düşürdü.

Ayrıca kendisi için ‘’Benim yaptığım işkence ve cinayetleri, bir insanın yapabileceğine inanmam çok zor.’’ gibi pişkin ifadelerde de bulunan Jeffrey, cezaevindeki mahkumlar tarafından defalarca öldürülmeye çalışılmış. Suikastlerin çoğunu atlatan Jeffrey son olarak 1994 yılında Kasım ayının 28'inde, kafasına vurulan sert bir demir çubuk darbesiyle öldürülmüş. Jeffrey'nin ölümüne neden olan mahkum şu ifadeleri kullanmış: 'Onu öldürmem için Tanrıdan emir geldi…' Yıllarca işlediği cinayetlerle onlarca kişinin canını yakan Jeffrey, tarihin en azılı seri katillerinden biri olarak anılmaya devam ediyor.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

30.3° / 21.9°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin