Tarih: 18.08.2023 12:08

Kabaktepe:Komünist tarafım da var Karadenizliyim ama Trabzon’dan çok Diyarbakır’ı bilirim'' dedi

Facebook Twitter Linked-in

Yerel seçimler yaklaşırken İstanbul'da adaylık tartışmaları da hız kazandı. Trabzonlu isimlerinde gündemde olduğu seçimler öncesi, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe'den çarpıcı sözler geldi. 

Ekrem İmamoğlu İstanbul İçin Yola Çıktı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, genel seçimlerin ardından kaybedilen İstanbul'u kazanmak için çalışmalara başladı. Seçimlerin yenilenmesi sonucunda İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olan Ekrem İmamoğlu da geçtiğimiz günlerde adaylık mesajı vererek "Kendimi İstanbul'la mühürlü görüyorum. İstanbul için tekrar yola çıkıyorum" açıklamasını yaptı.

Tarihsel Olarak En Büyük Devrimleri AK Parti Yaptı

AKP cephesinde ise İstanbul için konuşulan isim AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe.

Gazete Duvar'a verdiği röportajda, "Türkiye’de Kürtlerin en büyük partisi AK Parti'dir" diyen İl Başkanı Kabaktepe, Kürtlerin taleplerinin çözümü ve yeni talepleri konusunda çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.
Bireysel özgürlükler anlamında AKP'nin eksikleri olduğunu belirten Kabaktepe, her siyasi partinin ve figürün eksiklerinin olabileceğini, ancak tarihsel olarak en büyük devrimleri AKP'nin gerçekleştirdiğini vurguladı.

"Karadenizliyim ama Trabzon’dan çok Diyarbakır’ı bilirim"

Kabaktepe, kendisini "komünist tarafım da var" şeklinde tanımlayarak "Ben Fatsalıyım. Biz 12 Eylül öncesinin meşhur kentiydik. Komünist tarafım da var. Karadenizliyim ama Trabzon’dan çok Diyarbakır’ı bilirim'' ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —