Kaftancıoğlu'ndan sandık görevlilerine çağrı: Atılan her oya sahip çıkma zamanı

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, ikinci tur seçimlerinde sandıkların kapanmasına dakikalar kala, 'YSK kararına rağmen kaldırılmayan görseller dışında bir olumsuzluk yaşanmadı.

Kaftancıoğlu

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu basın açıklaması düzenledi. Kaftancıoğlu'nun açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

'Sandıkların kapanmasına yaklaşık 15 dakika kaldı. Şu saate kadar oyunu kullanmamış bütün vatandaşlarımızı geleceklerine bir adım daha yaklaşmak için bir adım mesafesindeki okullarına giderek oylarını kullanmasını bir kez daha seslenerek ifade etmiş olayım. Yaklaşık 15 dakika kaldı.

İstanbul'da bugün saat 2 buçuk 3 civarına kadar sorunsuz bir şekilde vatandaşlarımızın oy kullanma işlemleri tamamlandı. Bu saate kadar yalnızca seçim yasakları kapsamında olan ilçe seçim kurulu kararına rağmen kaldırılmayan görseller haricinde bir olumsuzluk yaşanmadı.

Ancak saat 3'ten itibaren kimi ilçelerimizde ve okullarımızda belirli kişiler tarafından birtakım provokasyon çıkarma eğilimlerinde olduğunu gördük. Esenyurt'ta bir okulda bir görevlimiz darp edildi kaburgalarında kırıklar oluştu.

Şimdi atılan her oya sahip çıkma zamanı.


1

Rize Amatör Futbol Camiasının Acı günü

2

Türk Ocaklarının Belediye Başkanlarına Ziyareti Devam Ediyor

3

Arif Ekşi Hayatını Kaybetti

4

Çamlıhemşin ve yaylalarının katledilmesine karşı yöre halkı ayakta

5

Trabzon'da 6 Mayıs 2024 Pazartesi Elektrik Kesintisi: Hangi İlçeler Etkilenecek?