Tarih: 08.06.2024 17:08

Kamu Çalışanları Temel İlk Yardım Eğitiminde Buluştu

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen 'Temel İlk Yardım Farkındalık Eğitimi', Çarşıbaşı İsmail Çavuş İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Eğitim, ilkyardım eğitici eğitmeni Emrullah KINALI tarafından verildi.

Katılımcılara temel yaşam desteği, Heimlich manevrası, kanamalar, yanıklar, zehirlenmeler, kırıklar, kazalara yaklaşım gibi konularda hem teorik hem de pratik uygulamalı eğitim sunuldu. Eğitimde, acil durumlarda doğru müdahalenin önemi vurgulanarak, katılımcıların ilk yardım becerileri güçlendirildi.

Konferansa, İlçe Kaymakamı Ömer UYSAL, İlçe Belediye Başkanı Ahmet KELEŞ, kamu kurum amirleri, kamu personeli, öğretmenler ve İmamlar yoğun ilgi gösterdi. Eğitim, katılımcılar arasında bilgi paylaşımı ve iş birliği fırsatı sunarken, acil durumlarda etkin müdahale için gereken donanımın artırılmasına yönelik önemli bir adım oldu.

Trabzon İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri, halkın sağlığını korumak ve toplumda ilk yardım bilincini yaygınlaştırmak adına benzer etkinliklerin devam edeceğini belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —