Tarih: 19.12.2023 14:59

Kamu Yararına İşitme ve Konuşma Engellileri Derneği, Vali Yıldırım’ı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Ziyarette, derneğin çalışmaları hakkında Vali Yıldırım'a bilgi veren Başkan Sevgi, engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını artırmak için yürüttükleri çalışmalara destek istedi.

Vali Yıldırım, engelli bireylere yönelik her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirterek, dernek yöneticilerini çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyarette, derneğin çalışmaları hakkında Vali Yıldırım'a ayrıca brifing verildi.

Başkan Sevgi: "Engellilerimize Daha İyi Bir Yaşam Sunmak İçin Çalışıyoruz"

Ziyarette konuşan Başkan Cem Sevgi, "Derneğimiz, engelli bireylerin sosyal hayata katılımlarını artırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek amacıyla kurulmuştur. Bu doğrultuda, çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenliyoruz. Ayrıca, engelli vatandaşlarımıza yönelik eğitim ve rehabilitasyon çalışmaları yapıyoruz. Engellilerimize daha iyi bir yaşam sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Vali Yıldırım: "Engellilerimize Her Türlü Desteği Vermeye Hazırız"

Ziyarette konuşan Vali Aziz Yıldırım ise, "Engelli vatandaşlarımız, toplumun ayrılmaz bir parçasıdır. Onların sosyal hayata katılımlarını artırmak ve yaşam standartlarını yükseltmek için her türlü desteği vermeye hazırız. Bu doğrultuda, dernek yöneticilerinin çalışmalarını takdir ediyor ve başarılar diliyorum" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —