Tarih: 07.06.2024 12:35

Kardeşlerim'de Veda Zamanı! Fragman Yayında!

Facebook Twitter Linked-in

ATV'nin sevilen dizisi Kardeşlerim, 132. final bölümüyle 7 Haziran Cumartesi günü ekranlara veda ediyor. Dizinin merakla beklenen final fragmanı da yayınlandı. Peki fragmanda neler görülüyor? Kardeşleri neler bekliyor?

Fragmanda Neler Görülüyor?

Fragmanda; Ömer'in Akif'in gerçek yüzünü ortaya çıkarmak için mücadele ettiği görülüyor. Akif ise köşeye sıkıştıkça daha da tehlikeli hale geliyor. Kardeşler, Akif'in hain planlarını durdurmak için el ele veriyor.

Kardeşleri Neler Bekliyor?

Final bölümünde; Akif ve kardeşler arasındaki savaşın sonucu belli olacak. Ömer, Akif'in hain planlarını durdurabilecek mi? Akif, kardeşlerden intikamını alabilecek mi? İşte bu soruların cevabı final bölümünde olacak.

Kardeşlerim Final Bölümü Ne Zaman?

Kardeşlerim'in final bölümü, 7 Haziran Cumartesi günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak.

Kardeşlerim Hakkında

Kardeşlerim dizisi, birbirlerine sımsıkı bağlı dört kardeşin yaşadığı dramı konu alıyor. Anne ve babalarını kaybeden bu kardeşler, hayatta kalmak için mücadele ederken, aynı zamanda da Akif Atakul adında bir adamla hesaplaşmaya çalışıyorlar. Dizinin başrollerinde Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun ve Aylin Akpınar gibi isimler yer alıyor.

Kardeşlerim'i Kaçırmayın!

Kardeşlerim'in heyecan dolu final bölümünü kaçırmamak için 7 Haziran Cumartesi günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olun!




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —