Tarih: 18.09.2024 12:04

Kazım Karabekir Anadolu Lisesi’ne 'Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli' Vurgusu

Facebook Twitter Linked-in

Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar ve Maarif Müfettişleri Başkanı Sercan Babaoğlu, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek 2024-2025 eğitim öğretim yılı için başarı dileklerinde bulundu.

Ziyarette öğretmenlerle sohbet eden İl Müdürü Acar, Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli çerçevesinde hedeflerin eğitimde kaliteyi artırmak olduğunu belirtti. Acar, "Bilgiyi öğrenen ve saklayan öğrencilerden ziyade bilgiyi değerlendiren, eleştiren, analiz eden, kullanan ve günlük yaşama uygulayan nesiller yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Lise dönemi, çocukların hayatlarıyla ilgili kritik kararlar aldıkları bir süreçtir. Bu sebeple öğrencilerimizi yaşama en iyi şekilde hazırladığınızdan ve ülkemiz için iyi işler çıkaracakları meslekler kazanmalarına yardımcı olacağınızdan eminim," dedi.

Acar, ayrıca, Kazım Karabekir Anadolu Lisesi'nin kültürel, sosyal ve akademik başarılarını artırarak her açıdan bir önceki yıldan daha iyi bir dönem geçirmeyi hedeflediklerini vurguladı. Ziyaret, 2024-2025 eğitim öğretim yılının sağlık ve huzur içinde geçmesi dilekleriyle son buldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —