meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Kıdem tazminatı kalkacak mı, kalkıyor mu?

Kıdem tazminatı konusu son günlerin en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi.

Kıdem tazminatı kalkacak mı, kalkıyor mu?

Kıdem tazminatının kaldırılması ya da değiştirilmesiyle ilgili tartışmalar son yıllarda sıkça gündeme gelmektedir. Bu konu çalışanlar tarafından sıkça araştırılmakta ve gündeme geldikçe daha fazla ilgi çekmektedir. Bu bağlamda, sıkça sorulan sorulardan biri de "Kıdem tazminatı kalkacak mı, kalkıyor mu? Kıdem tazminatı son durum ne? " şeklinde dile getiriliyor.

KIDEM TAZMİNATI KALKACAK MI, KALKIYOR MU?

2023 yılında Türkiye'de kıdem tazminatı konusunda herhangi bir değişiklik yapılmamıştır. Ancak, gelecekte kıdem tazminatının kaldırılması veya değiştirilmesi ihtimal dahilindedir. Son olarak, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz konu hakkında açıklamalarda bulunmuştur.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz kıdem tazminatı hakkında, "Burada hükümetlerimizin yaklaşımı şu. İşçi kesiminin temsilcileriyle, istişare içinde bu işi sonuçlandırmak. Yani tek yanlı bir çözüm dayatmak değil. Çözülmesi gereken bir mesele mi? Evet öyle. Ama bunu istişarelerle, işçi ve işveren dengesi içinde ve özellikle işçi kesiminin temsilcileri, sendikalarla istişare içinde bu konuya yaklaşmak. Kıdem tazminatında maalesef çok ciddi problemler de var. Ödenmeme meseleleri var. Başka sıkıntılar var. Oluşturduğu bir belirsizlik var. Özellikle iş dünyası firmaları üzerinde. Dolayısıyla bir dönem bir fon oluşturup bununla bu problemi çözme gibi bir yaklaşım vardı. Dolayısıyla bunlar önümüzdeki dönemde yine Türkiye'nin gündemde olan konuları olacak." açıklamasında bulundu.


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı