meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Kirli Sepeti 6. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti altıncı bölüm tek parça izle

Kirli Sepeti dizisinin altıncı bölümü 5 Kasım 2023 Pazar günü Fox tv'de yayınlandı. Kirli Sepeti'in 6. bölümünü tek parça full izleyebileceğiniz link haberimizde. İşte Kirli Sepeti altıncı bölüm izle.

Kirli Sepeti 6. Bölüm İzle Full Fox tv Kirli Sepeti altıncı bölüm tek parça izle

FOX TV ekranlarında yayın hayatına başlayan Kirli Sepeti dizisinin ne zaman başlayacağı merak konusu oldu. Merak edilen Fox tv dizisi olan 'Kirli Sepeti'in dikkat çeken konusu ve başarılı oyuncu kadrosunu el aldık. İşte Fox tv Kirli Sepeti 6. bölüm izle dizi izle linki. 

KİRLİ SEPETİ 5. BÖLÜM KONUSU

İlkkan’ın tutuklanması Songül ve İlkgül’ü perişan eder. İlkkan’ın gerçekten katil olabileceğinden panik olan Canan ise bu konuda Songül’ün üzerine gider ve bu ona ağır gelince Songül Canan’ı temelli terk eder. Fakat Songül’e gelen en ağır darbe oğlunun haberini alınca onunla yüzleşmeye gelen kocası olur.

Tüm öfkesini Kahraman’dan çıkaran İlkgül, ağabeyinin suçsuzluğunu kanıtlayabilmek için Medine’yi Meryem’in öldüğü eve sokma planını hızlandırır. O eve girmekten ölesiye korkan Medine ise Songül için tüm tehlikeleri göğüslenmeye kararlıdır.

Hayriye ise Nergis ile yaptığı anlaşmanın sonuçlarında evdeki herkesin ne kadar kötü etkilendiğini görünce vicdan azabı çekmeye başlar. Fakat Aylin’in Yasemin’in aklını kötü planlar ile çelmesi ile bu kavga çok daha hayati tehlike taşımaya başlayacaktır.

KİRLİ SEPETİ KADROSU

Kirli Sepeti dizisinin kadrosunda Ayça Bingöl, Ceren Moray, Cansu Tosun, Serkay Tütüncü, Halil İbrahim Ceyhan, Melisa Döngel, Gözde Seda Altuner, Bestemsu Özdemir, Aleyna Özgeçen, Deniz Sarıkaş, Nihan Doğa ve Serhat Kılıç ve Devrim Yakut gibi birbirinden başarılı isimler yer alıyor.

KİRLİ SEPETİ YENİ BÖLÜM İZLE

Benim Güzel Ailem dizisinin Fox tv'de 5 Kasım 2023 Pazar günü yayınlanan 6. bölümünü ( altıncı bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KİRLİ SEPETİ 6. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ


1

Altın fiyatları düştü! Gram altın ve çeyrek altının fiyatı dikkat çekti

2

28 Haziran 2024 Cuma at yarışı koşu sonuçları belli oldu!

3

Acil olarak duyuruldu. Meteoroloji 15 il için uyardı: Gök gürültülü sağanak geliyor

4

2024 bedelli askerlik sevk tarihleri belli oldu

5

Harry Potter dizisi ne zaman başlayacak? Oyuncular kim olacak?