Tarih: 04.08.2023 22:26

Kısmet 7. Bölüm İzle Full FOX TV Kısmet yedinci bölüm tek parça izle

Facebook Twitter Linked-in

Yeni dizi Kısmet Fox TV’de yayınlanacak. Cuma akşamları ekrana gelen dizi Avukat Doğan (Cem Gelinoğlu) ile güzeller güzeli komşusu Melike’nin (Özge Özacar) 5 yaşından beri nasıl olup da kavuşamadıklarının hikayesini konu alıyor. İşte yeni dizi Kısmet 7. bölüm izle dizi izle linki...


KISMET 6. BÖLÜMDE NE OLDU?

Ceylan'la Doğan'ın evlenmek için gün aldığını öğrenen Melike evi terk eder. Doğan da son anda Melike'nin arabasına atlar. İkili, İstanbul'dan uzakta, göl kenarında bir karavanda başbaşa bir gece geçirirken, geçmişleri ve ilişkileri hakkında da yüzleşme fırsatı bulurlar. Bu arada apartmana Taner'in taşınması Kısmet apartmanı sakinleri arasında büyük bir kaosa yol açar.

KISMET DİZİSİ OYUNCULARI

Kısmet dizisi oyuncuları arasında ; Cem Gelinoğlu, Özge Özacar, Cenan Adıgüzel, Lale Mansur, Arif Pişkin, Serdar Orçin, Kerem Kupacı, Erdal Küçükkömürcü, Zeynep Kankonde, Yeliz Şar, Ece Yaşar, Değer Soysal Alp, Neşe Baykent, Serhan Ernak, Sezer Koç, Göktuğ Yıldırım, Deniz Gürkan, Gökçe Şen, Nebi Tolga Yılmaz, Naz Öngen yer alıyor.


 

KISMET DİZİSİ İLK BÖLÜM İZLE

Kısmet dizisinin FOX TV'de 4 Ağustos günü yayınlanan 7. bölümünü ( yedinci bölüm ) tek parça full izleyebileceğiniz link.

KISMET 7. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —