Kızılcık Şerbeti 41 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle Youtube

Cuma günlerinin yıldızı Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Fatih ve yeni sevgilisi damga vurdu.

AKTUEL 1.12.2023 15:08:00 0
Kızılcık Şerbeti 41 Bölüm İzle Full HD Tek Parça! Kızılcık Şerbeti Son Bölüm İzle Youtube

Cuma günlerinin yıldızı Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Fatih ve yeni sevgilisi damga vurdu. Farah Zeynep Abdullah Kızılcık Şerbeti dizisine Dilruba karakteriyle giriş yaptı. Köşkte tüm dengeleri değiştirecek olan Dilruba ile Fatih’in ilişkisi başladı. Doğa’yla evlenmek istemeyip yeni bir aşka yelken açan Fatih’in gizemli sevgilisi ortaya çıktı. İşte Kızılcık Şerbeti 41 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

Her hafta cuma günleri ekrandaki yerini alan Kızılcık Şerbeti dizisinde ortalık karıştı. 1 Aralık Cuma günü saat 8’de Show TV’de yerini alan Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Fatih ve yeni sevgilisi damga vurdu. Kızılcık Şerbeti 41. bölüm izle ekranı geldi. Ekran başındaki izleyicilerin dört gözle beklediği Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Farah Zeynep Abdullah damga vurdu. Diziye Dilruba rolüyle dahil olan Farah Zeynep Abdullah tüm dengeleri alt üst etti. Dizi için tesettüre giren Kızılcık Şerbeti Dilruba’sı Farah Zeynep Abdullah sahneleri merak konusu oldu. Rüzgar’la evlilik yoluna girdiği halde hala bir umut Abdullah’tan gelecek ışığı bekleyen Alev gemileri yaktı. Kızılcık Şerbeti Alev ve Apo arasında yeni bir kıvılcım yaşandı. Son günlerde Ertuğrul ile çok fazla görüşen Kıvılcım Bekir’in radarına girdi. Ömer ve ailesinin yıllardır öldü sandığı ikiz kardeşi Bekir’in gelişi herkesi etkiledi. Metehan’ın gerçek babası olan Bekir neler söyleyecek merak edildi. Fatih’i otel odasında yeni sevgilisiyle gören Doğa şaştı kaldı. İşte Kızılcık Şerbeti 41 bölüm izle full HD tek parça ekranı..

KIZILCIK ŞERBETİ 41. BÖLÜM CANLI YAYIN EKRANI İÇİN TIKLAYIN


KIZILCIK ŞERBETİ 41 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA 

1 Aralık Cuma günü izleyicilerin karşısına çıkan gelen Kızılcık Şerbeti yeni bölüme Ömer’in öldü sandığı ikiz kardeşi Bekir damga vurdu. Bu akşam ekrana gelecek Kızılcık Şerbeti 41. bölümde Ömer ile Bekir’in hesaplaşması damga vurdu. Metehan’ın gerçek babası Bekir’in yıllar sonra ölmediğini gören Ömer krize girdi. Bekir’i yıllar sonra karşısında kanlı canlı halde gören Ömer ne yapacağını şaşırdı. Ömer’e karısı Kıvılcım’ın son zamanlarda Ertuğrul ile çok yakın olduğunu söyleyen Bekir, öğrendiği bilgilerle şoke etti. Nursema fakirlikle imtihan olurken ailesine karşı kocası Umut’u savunmaya devam etti. Abdullah ile Alev’in bir restoranda baş başa yemek yediğini gören Mustafa evde babasına gündüz ne yaptığını sorunca olanlar oldu. Apo’dan “İşteydim” yanıtını yalan Mustafa’nın kafası iyice karıştı. Nihal Alev için hazırladığı planı uygulamaya soktu ve Abdullah’ın telefonundan aşk mesajını yolladı. Nursema’nın Amerika’dan gelen yakın arkadaşı Dilruba tüm dengeleri değiştirdi. Dilruba’nın eve geliş amacı herkesi şoke ederken Fatih’in gizemli sevgilisinin Dilruba olduğu düşünülmeye başladı. Farah Zeynep Abdullah’ın Dilruba rolüyle kadroya dahil oluşuyla her şey değişti. Tüm bunlar ve daha fazlası bu akşam Kızılcık Şerbeti yeni bölümde..


KIZILCIK ŞERBETİ OYUNCULARI 

Cuma yıldızı Kızılcık Şerbeti oyuncu kadrosuna Farah Zeynep Abdullah Dilruba rolüyle dahil oldu. Dizide Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Yiğit Kirazcı, Aliye Uzunatağan, Feyza Civelek, Ceren Yalazoğlu Karakoç, Emrah Altıntoprak, Feray Darıcı, Selin Türkmen, Özlem Çakar, Rahimcan Kapkap, Serkan Tınmaz, Barış Kılıç, Evrim Alasya var.


 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

18° / 12.6°

Ocaklı: Fadume Yengenin size selamı var; “Geçinemiyorum” diyor

Saadet Partisi'nden 30 Haziran'da olağanüstü kongre kararı

DEVA Partili Karal: Hükümetin yanlış politikaları yüzünden kurban ibadeti, enflasyona yenik düştü

Bahçeli-Özel görüşmesi bugün TBMM'de

Özgür Özel Trabzon’a geliyor!

Karal: “27 ülkenin toplamından fazla olan enflasyon, liyakatsizliğin, gösteriş ve şatafatın, hukuktan uzaklaşma sonucu"

İl başkanı Azaklı: “Yok Öyle Bir Şey”

CHP’li başkanlardan ortak açıklama: Çay fiyatı en az 25 TL olmalı!

CHP Trabzon’da Rapor hazırlıyor

Türk İş 1 Mayıs’ı Bursa’da Kutlayacak

BBP RİZE’DEN BAŞKAN METİN’E ZİYARET

Deniz: Yaş Çay Alım Fiyatı 25 TL ile 28 TL Arasında Olmalı

CHP'li Ocaklı: Rize'deki balık çiftlikleri projesi durdurulsun

Nöroşirurji Uzmanı Op.Dr. Kerem Bıkmaz konu ile ilgili bilgiler verdi..

İmamoğlu'ndan Trabzon'da demokrasi uyarısı: "Demokrasiyi rayından çıkaranlar zulüm çektirir!"

Meral Akşener’in koltuğuna 4 aday! Whatsapp mesajı ortaya çıktı

Dava Arkadaşlarından Nurdan Ardal’ ın Mezarına Bayram Ziyareti

Çiftçi: “Yeni Dönemde Yeni Projelerimiz Var”

Yeniden Refah Partisi Rize İl Başkanı Mhemt Akif Zerdeci Ramazan Bayramı mesajı yayınladı

Hikmet Ayar’dan Ramazan Bayram mesajı