Kızılcık Şerbeti’nde Ajda Pekkan Fırtınası
Bu hafta Kızılcık Şerbeti dizisinin 45. bölümünde misafir olarak yer edinen Süperstar Ajda Pekkan, Rüzgar’ın çalmış olduğu tv kanalının yeni yıl kutlamasında sahne aldı.
77 yaşındaki Pekkan, siyah deri bir kıyafetle sahneye çıkarak izleyicilerden alkış topladı. Şıklığı, enerjisi ve güzelliğiyle dikkat çeken sanatçı, dizinin reytinglerine pozitif katkıda bulunmuş oldu.
Dün akşam gösterilen 45. bölümüyle ekrana gelen Kızılcık Şerbeti dizisinin başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman, Ceren Yazlazoğlu Karakoç ve Sibel Taşçıoğlu paylaşıyor. Bu hafta dizide reyting rekortmeni olan bölümde, Süperstar Ajda Pekkan misafir oyuncu olarak yer aldı.

Erzurum’da 4. Ananevi İftar Programı Düzenlendi

Doğu Anadolu’da Kar ve Buzlanma Uyarısı
Yakutiye Medresesi’nde “Akif, Kur’an ve İstiklâl” Söyleşisi Yoğun İlgi Gördü
Trabzonlu Teknik Direktör Mehmet Birinci’den 1926 Bulancakspor’a İlk Maçta Galibiyet
Trabzonlu Teknik Direktör Mehmet Birinci’den 1926 Bulancakspor’a İlk Maçta Galibiyet
Trabzon’da 16 Mart’ta Planlı Su Kesintisi: Akoluk Mahallesi Etkilenecek
Arıcılar Alarm Verdi: Trabzon’dan Bakanlığa Acil Destek Çağrısı
Trabzon’da Dağ Kızağı İçin Geri Sayım Başladı
Arsin Belediyesi Fen İşleri Ekipleri İlçe Genelinde Yoğun Çalışma Programını Sürdürüyor
Sürmene Belediyesi Ekipleri Haftalık Çalışmalarını Yoğun Şekilde Sürdürüyor
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
Salı
10.2 ° / 5.7 °
Çarşamba
12.5 ° / 4.6 °
