Tarih: 07.08.2023 12:05

Kızılcık Şerbeti’ndeki Yasak Aşk Olay Oldu!

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemlerin en iddialı dizilerinden biri olan Kızılcık Şerbeti'nde yeni sezon için geri sayım başladı. Dizinin kadrosunda Sıla Türkoğlu, Doğukan Güngör, Evrim Alasya, Ceren Yalazoğlu Karakoç ve Barış Kılıç gibi birbirinden ünlü isimler yer alıyor. 

Kızılcık Şerbeti'nin yeni sezonunda yaşanan bir yasak aşk ağızları açıkta bırakacak. Sezon finalinde milyonları ekranlara kilitleyen dizide, Doğa ve Fatih'in akıbeti en çok merak edilen konular arasında yer alıyor.

YENİ BİR OYUNCU KATILDI

Yeni sezonda Nursema karakteri yine öne çıkan isimlerden biri olacak. Nursema ve Umut'un evliliği izleyenlerin yüzünü gülümsetmişti. Ancak diziye yeni katılacak isim, Nursema ile Umut arasındaki tüm dengeleri değiştirecek. 

Alev ile Abdullah arasındaki yakınlaşma dikkat çekerken; yeni sezonda oklar Nursema'ya dönecek. 

Gazeteci Sina Koloğlu'nun haberine göre, dizinin kadrosuna Erdoğan karakteriyle oyuncu Kayra Şenocak dahil oldu.

"YENİ BİR AŞK DOĞACAK"

Koloğlu, dizinin yeni sezonuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Bu sezonun da flaş dizisi olmaya aday 'Kızılcık Şerbeti'nde yeni bir aşk doğacak gibi. Bu durum bakalım izleyici nezdinde nasıl bir karşılık bulacak.

Nursema'nın hayatına hem zengin, hem entel, hem de muhafazakar, Erdoğan giriyor. 

O bütün sezon bizleri bağlayan ve büyük emekler sonucu evliliğe giden Umut - Nursema birlikteliği bitecek mi? Dedim ya izleyici yeni sezonda şahit oldukları karşısında hop oturup, hop kalkacak gibi."




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —