meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı göz kamaştırdı!

SHOW TV ekranlarının reyting rekortmeni dizilerinden Kızılcık Şerbeti'nde Doğa karakterini canlandıran güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı pozuyla göz kamaştırdı.

Kızılcık Şerbeti

SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Evrim Alasya, Ceren Karakoç, Feyza Civelek, Müjde Uzman gibi isimlerin yer aldığı Kızılcık Şerbeti dizisinde Doğa karakterini canlandıran güzel oyuncu Sıla Türkoğlu, henüz yeni sezon çekimlerinin başlamaması sebebiyle tatilin tadını çıkarıyor.
Kendisi gibi oyuncu olan Alp Navruz ile aşk yaşayan ve geçtiğimiz hafta tatilde görüntülenen Sıla Türkoğlu, son olarak yayınladığı siyah elbiseli gönderileriyle sevenlerinden övgü dolu yorumlar aldı.
Instagram hesabında 1.5 milyon takipçisi olan Sıla Türkoğlu, siyah elbisesiyle verdiği pozlarını sevenlerinin beğenisine sundu. Ünlü ismin gönderisine 348 binden fazla beğeni ve 5900'ün üzerinde yorum geldi.
Sıla Türkoğlu'nun pozuna sevenlerinden: "İçimiz açıldı", "Bu ne güzellik?", "Elbise çok yakışmış","Doğal bir güzelliğiniz var", "Saç ve makyaj harika görünüyor" gibi yorumlar geldi.


1

İnşaat Mühendisliğinde Devrim Yaratan Yenilikler: Yaşam Ayavefe'nin Liderliği

2

ÇAYKUR Kuru Çay Fiyatlarına Zam Yaptı

3

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

4

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

5

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı