meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Kocasını aldatan kadının bahanesi tepki çekti: “Onu sen sandım!” Esra Ezmeci'den yanıt gecikmedi: “Aldatmanın bahanesi olmaz!”

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin takipçilerinin sorunlarına çözüm üretmek amacı ile düzenlediği soru- cevap etkinlikleri gündemden düşmemeye devam ediyor.

GÜNCEL 27.07.2023 01:55:00 0
Kocasını aldatan kadının bahanesi tepki çekti: “Onu sen sandım!” Esra Ezmeci

Sosyal medya kullanıcılarına ilişki ve cinsellik tavsiyelerinde bulunan Ezmeci, son olarak dün akşam ihanet içerikli sorulara yanıt verdi. Ezmeci’nin kocalarını aldatan kadınlar ile ilgili yaptığı tespitler, Instagram’ın gündemine oturdu. İşte ayrıntılar…


Instagram hesabı üzerinden düzenlediği soru- cevap etkinlikleri ile sosyal medyanın gündemine adeta yön veren Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, son olarak dün akşam yayınlamış olduğu etkinlik ile platformda öne çıktı. Sıklık ile kadın- erkek ilişkilerine yönelik sorulmuş olan soruları yanıtladığı gözlenen Ezmeci, eşleri tarafından aldatılmış olan sosyal medya kullanıcılarına verdiği karşılıklar ile de dikkat çekti.

Eşlerinin ihanetlerine şahitlik eden adamların Esra Ezmeci’nin etkinliğine katılarak ünlü psikoloğa akıl danışmanları, etkinliğin en dikkat çeken gelişmeleri arasında yer aldı. Ezmeci’nin o adamlara vermiş olduğu tavsiyeler sosyal medya kullanıcılarından takdir gördü.

“SİZİNLE OLMASI GEREKİRDİ!”

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin 24 Temmuz Pazartesi akşam Instagram hesabının hikayeler bölümünden düzenlemiş olduğu soru- cevap etkinliğine katılım sağlayan bir sosyal medya kullanıcısı, eşinin ihanetini anlattı. Karısının Nijeryalı bir adam ile cinsel birliktelik yaşadığını ve kendisini “Sana benzettim” sözleri ile savunduğunu ifade eden sosyal medya kullanıcısı, bu savunmanın onu ikna ettiğini ancak ihaneti unutamadığını belirtti.

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, karısının ihanetini affeden ancak unutamadığını belirten o sosyal medya kullanıcısına şu şekilde karşılık verdi: “Aldatmanın bahanesi olmaz. Size benzettiği biriyle olana kadar sizinle olması gerekirdi. Burada bu durumu affedip affedemeyeceğinizi iyice düşünüp karar vermeniz en doğrusu olacaktır.”


“BABASI YAŞINDA ADAM İLE ALDATTI!”

Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci’nin son soru- cevap etkinliğine katılım sağlayan bir başka sosyal medya kullanıcısı da karısı tarafından aldatıldığını belirtti. Karısının, babası yaşında bir adam ile birliktelik yaşadığını ifade eden o adam, “Şimdi ‘pişmanım’ diyor. Ne yapabilirim?” sorusunu sorarak Esra Ezmeci’ye akıl danıştı.

Başarılı Psikolog Esra Ezmeci, eşinin ihanetini öğrenen ve onun ‘pişmanım’ sözü karşısında nasıl davranması gerektiğini bilemeyen o sosyal medya kullanıcısına şu şekilde karşılık verdi: “Burada önemli olan sizin bu durumu unutup ya da kabullenip evliliğinize devam edip edemeyeceğiniz. Babası yaşında, çocuğu yaşında ya da yaşıt. Aldatma aldatmadır. Bunlar aldatmayı hafifletici nedenler değildir.”


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

27.1° / 20°

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin