Tarih: 25.05.2023 12:35

KREDİ KARTI KULLANANLARA 2 BİN LİRA! Kartınızın son numarası bu ise size de ödeme yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

Son dönemlerde müşterileri için bir çok yeni kampanya haberleri açıklayan bankalar arasına Halkbank'ta katıldı. Kredi kartı müşterilerine özel bir kampanya yapacağını açıklayan banka bu kampnayanın yeni müşteri olacak kredi kartı kullanıcıları için de geçerli olacağını duyurdu. 

2000 TL HEDİYE

Halkbank'ın kredi kartı kullanıcıları için başlattığı bu yeni kampnayada kart kullanıcılarına 2000 TL'ye kadar hediye verileceği açıklandı. Kart kullanıcılarının vereceği harcama sözüne göre yapılacak olan bu ödeme, 5000 TL harcama sözü verene 400 TL, 10 bin TL harcama sözü verene 1000 TL, 15 bin TL harcama sözü verene 1500 TL ve 20 bin TL harcama sözü verene ise 2000 TL olarak açıklandı.

BAŞVURULAR SMS İLE

Kampanyaya katılım koşullarını açıklayan banka katılmak istediğiniz kredi kartı bilgileri ile SMS göndermeniz gerektiğini açıkladı. Bankaya kayıtlı cep telefonu numarası ile SMS gönderilmesi ile ilgili uyarıda bulunan banka mobil uygulama üzeirnden ise başvuru kabul etmeyeceğini açıkladı.

KAMPANYAYA KATILIM ÜCRETSİZ

Kampanyaya katılımın tamamen ücretsiz olduğunu açıklayan Halkbank, kampnaya dahilinde ticari ve sanal kartların geçerli olmayacağını açıkladı.  Banka da birden fazla kartı bulunan kullanıcılar isi her kartı için bu kampanyaya katılacağı açıklanırken ek kartların kampanya kapsamı dışındna bırakıldığı duyuruldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —