meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Kripto Piyasası Uçuşa Geçti!

Yaklaşık 2 yıldır yatırımcısını üzen Bitcoin, ABD Merkez Bankası'nın 2024'ün ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dair beklentinin yükselmesiyle beraber uçuşa geçti.

Kripto Piyasası Uçuşa Geçti!

Uçuşa geçen kripto paralarda son durum ne? Bitcoin neden yükselişe geçti? Bitcoin kaç dolar oldu? En yüksek hacimli kripto para birimi olan Bitcoin, ABD Merkez Bankası'nın sıkılaştırma döngüsünün sonuna geldiğine dair beklentiler ve ABD düzenleyicilerinin Bitcoin borsasında işlem gören bir fonu yakında onaylayacağı beklentisiyle ​ geçtiğimiz günlerde kritik seviye olarak gösterilen 40 bin doları aşarak Nisan 2022'den bu yana görülen en yüksek değere ulaşmıştı.

TARİHİ ZİRVESİNE YAKLAŞMAYA BAŞLADI

2021 yılının Kasım ayında 69 bin dolar seviyesine yükselen Bitcoin, 2 yılı aşkın bir süre sonra yatırımcısının yüzünü güldürmeyi başardı. İvmesini yukarı çeviren bitcoin tarihi rekoruna yaklaşmaya başladı. Ayrıca Bitcoin Borsa Yatırım Fonları'na dev şirketlerin yaptıkları fon güncellemeleri de yükselişi destekliyor. Bitwise ve BlackRock'ın SEC'e yaptıkları spot Bitcoin ETF başvurularını güncellemeleri de piyasanın hareketlenmesine neden oldu.

45 BİN DOLARA MERDİVEN DAYADI

Son 20 ayın zirvesine yükselen Bitcoin 6 Aralık Çarşamba günü itibarıyla 44 bin doları aşarak tarihi zirvesine bir adım daha yaklaştı. Rekor seviyesinin yüzde 35 geride olan Bitcoin'in piyasa değeri 855,8 milyar dolar seviyesinde seyrediyor. Bitcoin şu sıralar yüzde 4,4 oranında primle 43 bin 640 dolardan alıcı buluyor.

ETHEREUM'DA SON DURUM NE?

Bitcoin gibi Ethereum da yükseliş geçti. Yüzde 2,1 oranında yükselen Ethereum 2276 dolardan işlem görüyor.


1

Kirada yüzde 25 tavan uygulaması sona erdi: İşte yeni dönem tarifesi

2

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan A Milli Takım'a tebrik!

3

EURO 2024'te çeyrek final eşleşmeleri belli oldu!

4

www.bayburtolay.com - Bayburt'un Nabzını Tutan Haber Sitesi

5

Kalkandere HEM geri dönüştürdü, çay torbası oldu