meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Kritik gün yakaştı! Ek MTV için gözler Perşembe gününe çevrildi!

Anayasa Mahkemesi motorlu taşıtlardan ek vergi alınmasını öngören düzenlemenin hem iptali hem de yürürlüğünün durdurulmasına ilişkin başvuruyu 28 Eylül Perşembe günü karara bağlayacak.

Kritik gün yakaştı! Ek MTV için gözler Perşembe gününe çevrildi!

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Avukat Tarkan Erdal açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “MTV’yi ödeyemeyenler Anayasa Mahkemesi kararını bekliyor. İptal başvurusu söz konusu olduğu için acaba Anayasa Mahkemesi iptal eder mi? Ödedikleri para iade alınabilir mi? O nedenle kamuoyu ödememe riski aldı. Şuanda kanun yürürlükte ve sizin bunu ödemeniz gerekiyor. 7 Eylül’e kadar süre uzatılmıştı ve o süre geçti.

"DAHA ÖNCE ÖDEMEMEYİ TERCİH ETTİLER"

Ödemeyenlerin hukuki gerekçeleri var. Anayasa Mahkemesi kararı geriye yürümediği için acaba biz ödersek ödediğimiz bedeli iade alabilecek miyiz?’ sorusu oluştuğu için ödememeyi tercih ettiler.Daha önce buna ilişkin benzer durum olmuştu. 99 depreminde, 2003 yılında olmuştu. Kamuoyu anladığımız kadarıyla parayı ödersek geri alamayız endişesi ile AYM iptal kararı verirse şimdi ödemeyelim gibi bir durum ortaya çıkıyor.


1

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

2

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

3

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor

4

Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nden Anlamlı Etkinlik: Atatürk'ün Sevdiği Şarkılar

5

Unutulmaz Bir Karanlık Gün: Madımak Katliamı