Tarih: 02.08.2024 11:36

KTÜ Spor Sahaları Rezervasyonu Artık KTÜ MOBİL'de!

Facebook Twitter Linked-in

Karadeniz Teknik Üniversitesi, öğrencileri ve personeli için büyük bir yeniliğe imza atarak spor sahaları rezervasyon sistemini KTÜ MOBİL uygulamasına entegre etti. Artık spor sahalarının rezervasyonunu, KTÜ MOBİL üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Yeni sistem sayesinde, öğrenciler ve personel sahaların mevcut müsaitlik durumunu anlık olarak görebilecek, tercih ettikleri sahayı seçerek rezervasyon yapabilecek ve antrenman programlarını daha verimli bir şekilde planlayabilecekler. KTÜ MOBİL uygulaması, spor aktivitelerini daha erişilebilir hale getirerek kullanıcılara büyük kolaylık sağlayacak.

KTÜ MOBİL uygulamasını Google Play ve App Store üzerinden indirip veya güncelleyerek bu yenilikçi hizmetten hemen faydalanabilirsiniz. Karadeniz Teknik Üniversitesi, bu adımla hem spor olanaklarını artırmayı hem de kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor.

Karadeniz Teknik Üniversitesi, öğrenci ve personellerini spor ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için sürekli olarak yenilikler sunmaya devam ediyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —