Tarih: 11.07.2023 17:59

Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi, Bayburt Belediye Başkanı ile Görüştü ve Sorunların Çözümü İçin Adımlar Atılacak!

Facebook Twitter Linked-in

Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mihmail Sabırlı önderliğinde Yönetim Kurulu Üyeleri Bünyamin Beyazıt, Yusuf Öksüz, Muharrem Kahraman ve Şenol Kişi, Başkan Pekmezci'ye ziyaret gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaret kapsamında, Küçük Sanayi Sitesinin sorunları ve çözüm önerileri hakkında Başkan Pekmezci ile bir görüşme gerçekleştirildi. Yapılan görüşmede, Küçük Sanayi Sitesindeki imar sorunlarına dikkat çekilerek, bu sorunların çözümü noktasında neler yapılabileceği üzerine fikir alışverişinde bulunuldu.

Kooperatif yöneticileri, Küçük Sanayi Sitesinde çalışan esnafların sorunlarının çözümü noktasında, Bayburt Belediyesinin desteğine ihtiyaç duyulduğunu belirtirken, Başkan Pekmezci ise, belediye olarak tüm imkanlarını seferber ederek, bu sorunların çözümü için gerekli adımların atılacağını ifade etti.

Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan Başkan Pekmezci, Küçük Sanayi Sitesinin gelişimi için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını, esnaflarımızın sorunlarını çözmek için birlikte çalışacaklarını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —