Kütahya'da Şehit Selman Çelik unutulmadı
Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, 2017 yılında terör örgütü DEAŞ'a karşı yürütülen Fırat Kalkanı Operasyonu'nda şehit olan Uzman Onbaşı Selman Çelik’in ailesini ziyaret etti.
24.02.2023 18:27:00
0
Suriye'nin El Bab bölgesinde terör örgütü DEAŞ'ın döşediği el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Uzman Onbaşı Selman Çelik, şehadetinin 6. yılında unutulmadı.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Vali Vekili Mustafa Güney, Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Necati Gündüz ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Murat Kırbaç ile birlikte Cuma namazının ardından şehidimizin ailesine ziyarette bulundu.
Ziyarette şehidimizin ruhuna Kur’an-ı Kerim tilaveti okunurken Başkan Prof. Dr. Işık ve il protokolü, şehit Uzman Onbaşı Selman Çelik’in ailesine Allah’tan bir kez daha rahmet diledi.
Anahtar Kelimeler:
kütahya
kütahya gündem
kütahya son dakika
kütahya haberleri
Ortahisar Belediye Başkan Yardımcıları Akaç ve Zorlu, “Karagöz Meydanı Projesi” ile ilgili görüş ve endişelerini dile getirdi

Artvin'de hastanenin taşınmasına tepki: Bu durum esnafı ciddi şekilde etkileyecek
Çaykur Rizespor Başkent Ankara’da Tek Yürek Oldu
Çaykur Rizespor’umuz İstanbul’da Aynı Sofrada Tek Yürek Oldu
Çaykur Rizespor Taraftarlarla İftarda Buluştu
İbrahim Turgut: “Bütün İlçe Takımlarına Destek Oluyoruz
Kayseri’de Jeotermal Sera OTB Projesinde Çalışmalar Hız Kesmeden Sürüyor
Atatürk Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 55. yılını sempozyum ve mezun buluşmasıyla kutladı
Şehitkamil’de “Spor Festivali” ile 8 Bin 744 Öğrenci Sporla Tanıştı
Başkan Şadi Özdemir: "Nilüfer, Kadın Odaklı Bir Kenttir"
Cumartesi
12.8 ° / 4.1 °
Pazar
13.8 ° / 7.2 °
Pazartesi
8.5 ° / 7.1 °
