Tarih: 22.02.2023 10:13

Lazer Yanıklarına Ne İyi Gelir? Lazer Yanıklarına İyi Gelen Kremler Nelerdir? Lazer Yanığına Ne Sürülür?

Facebook Twitter Linked-in

Lazer epilasyon tedavisinde cilde uygun olan dozdan daha yüksek bir dozda ışın verildiğinde veya tedavide yanlış uygulamalar yapıldığında deride çeşitli yanma, kızarıklık, şişlikler ve soyulmalar meydana gelebilir.

1- Madecassol Krem / 61.15 TL

Lazer epilasyon sonrasında oluşmuş bu istenmeyen yanık ve lekeler için kullanılabilecek öne çıkmış bazı kremler de vardır elbette. Madecassol krem bunların başında gelir. Diğer kremlerde de olduğu gibi asıl özelliği içeriğindeki E vitaminleri ve çeşitli antioksidanlarla hücreleri yenilemektir.

2- Bepanthol Krem / 52 TL

Lazer tedavisi sonucu oluşmuş lekelerde son derecede etkili bir kremdir. Bepanthol krem, cildinizin hassaslaştığı dönemlerde, cildin ihtiyaç duyduğu nemi kazanması için yardımcı olacaktır.

3- Advantan Krem / 25 , 33 TL

Leke, kızarıklık ve yanıklar için önerilen bir diğer krem ise Advantan kremdir. Mutlaka doktor tavsiyesiyle kullanılması gerekir. İçeriğindeki kortizon sayesinde yanıklara çok iyi gelir. Kremin düzenli olarak iki gün arayla kullanılmasına dikkat edilmelidir.

4- Silverdin Krem /  25,84 TL

Silverdin krem de bu konuda adını duyurmuş etkili bir kremdir. Lekeleri ve yanıkları hızlı bir şekilde tedavi etme özelliğine sahip olmasının yanında sürüldüğü bölgede hızlıca kabuk oluşumuna da sebep olur. Bu nedenle bu kremi kullanırken çok dikkat edilmeli ve asla kabuklar koparılmamalıdır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —