Tarih: 11.02.2023 12:14

LGS Din Kültürü'nde Hangi Konular Çıkmayacak? LGS Din Kültürü 2. Dönem Konuları Nelerdir?

Facebook Twitter Linked-in

8. sınıf 1. dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konuları neler? 8. sınıf 2. dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konuları neler? gündemin merak edilen başlıkları arasında geliyor. Peki, 8. sınıf 1. ve 2. dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konuları nelerdir? LGS Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konuları! İlkokul son sınıf 2. dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi MEB müfredat konu listesi nedir? 8. sınıf 2. dönem ve 1. dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi LGS konuları nelerdir? Din Kültürü ve Ahlak Bilgisinden hangi konulardan sınavda soru çıkmayacak? LGS sınavında Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi hangi konular sınavda sorulmayacak? İşte ayrıntılar...

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 'Bu yıl LGS'ye girecek öğrencilerimiz 2. dönem konularından, Yks'ye girecek öğrencilerimiz ise 12. sınıfın 2. dönem konularından sorumlu tutulmayacaktır. 2023'te LGS'yi sadece 8. sınıfın birinci dönem konularından yapacağız'' ifadelerini kullandı.

1. Dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Konuları

2. Dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Ders Konuları

8. sınıf 2. dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konuları sınavda çıkmayacaktır. 2. dönem Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi konularına yukarıdan ulaşabilirsiniz.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —