Tarih: 17.03.2024 12:14

Madenli'de Kentsel Dönüşüm Hamlesi: 2 Blok AFAD Konut 14 Bloğa Çıkıyor!

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Madenli Belde Belediye Başkan Adayı Bayram Ali Sarı, seçim çalışmaları kapsamında yaptığı açıklamada, Madenli'yi daha yaşanabilir bir hale getirmek için önemli bir projeyi müjdeledi. Sarı, belde merkezimizdeki arazi sahiplerinin haklarını gözeterek 2 bloklu AFAD konut sayısını 14 bloğa çıkaracaklarını ve böylece 300 meskenden oluşan dev bir kentsel dönüşüm projesini hayata geçireceklerini söyledi.

Madenli'yi Göç Alan Bir Belde Yapmak Hedefi

Hedeflerinin Madenli'yi göç veren değil, göç alan bir belde haline dönüştürmek olduğunu belirten Sarı, "Bu sayede tüm halkımızı ekonomik koşullarda ev sahibi yaparak, güzel beldemizi daha da güzelleştireceğiz." dedi.

Halk Ekmek Fabrikası ve Cami Onarımı da Projeler Arasında

Sarı, seçim beyannamelerinde yer alan diğer projelerden de bahsetti. Merkez Fatih Camii'nin karşısına Madenli Belediye Halk Ekmek Fabrikası inşa ederek beldenin istihdam ve ekonomisine katkı sağlayacaklarını ve Fatih Camii'nin bakım ve onarım çalışmalarını tamamlayarak belde halkının hizmetine sunacaklarını söyledi.

7/24 Belediyecilik Anlayışı ile Gönül ve Saha Belediyeciliği

7/24 belediyecilik anlayışıyla sahada, icraatta ve hemşehrilerin yanında olacaklarını vurgulayan Sarı, "Gönül ve saha belediyeciliğini hayata geçirerek gönülleri ihya edeceğiz. Yol arkadaşlarımızla birlikte Madenli'yi daha güzel, daha yaşanabilir, daha kalkınmış bir belde yapmak için geliyoruz." dedi.

Madenli'nin Geleceği İçin Umut Veren Vaatler

Bayram Ali Sarı'nın vaatleri, Madenli'nin geleceği için umut vadediyor. Kentsel dönüşüm projesi, Halk Ekmek Fabrikası ve cami onarımı gibi projeler, beldenin kalkınmasına ve halkın refahına önemli katkılar sağlayacaktır. 7/24 belediyecilik anlayışı ve gönül ve saha belediyeciliği yaklaşımı da Madenli'ye daha modern ve daha yaşanabilir bir belde olma yolunda önemli adımlar atılmasını sağlayacaktır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —