Tarih: 27.09.2023 11:44

Manyas Kaymakamlığı'na Atanan Emre Yeşil Görevine Başladı

Facebook Twitter Linked-in

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 108. dönem Kaymakam adaylarının kura çekimi sonucunda Manyas'a atanmış olan Kaymakam Yeşil, ilçeye gelerek görevine başladı.

1993 yılında Erzurum'da doğan Emre Yeşil, eğitim hayatına memleketinde başlamış ve ilk, orta ve lise eğitimini Erzurum'da tamamlamıştır. 2017 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun olan Yeşil, eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra kamu hizmetine yönelmiştir.

Kaymakam Yeşil, 2020 yılında Kars Valiliği emrinde göreve başlamış ve bu süre zarfında çeşitli illerde staj ve vekillik görevlerinde bulunmuştur. Sivas ve Sinop illerinde teftiş stajını, Yalova'nın Altınova ve Afyon'un Sandıklı ilçelerinde refiklik stajını başarıyla tamamlamıştır. Ayrıca, Kırşehir Boztepe ve Tokat ili Sulusaray ilçelerinde Kaymakam vekilliği yapmıştır.

Kaymakam Emre Yeşil, görev sürecinde de büyük bir özveri göstermiştir. Özellikle Maraş'ta deprem bölgesinde üç ay süreyle görev yaparak, toplumun ihtiyaçlarına yönelik önemli çalışmalara imza atmıştır.

Son olarak, Kaymakam Yeşil son Kaymakam kursunu başarıyla tamamlayarak Manyas'a atanmış ve görevine başlamıştır. İlçenin idari işlerini yürütecek olan Kaymakam Emre Yeşil, halkın güven ve desteğini kazanmayı hedeflemektedir.

Manyas ilçesine yeni atanmış olan Kaymakam Emre Yeşil'e görevinde başarılar dileriz.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —