meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Market harcamalarına 600 TL hediye para verilecek! İş Bankası Ağustos ayına özel duyurdu

Türkiye İş Bankası tarafından yapılan yeni kampanya ile birlikte market harcamalarına 600 TL'ye varan hediye para ödemesi yapılacak.

Market harcamalarına 600 TL hediye para verilecek! İş Bankası Ağustos ayına özel duyurdu

Marketlere özel yeni kampanyalar vatandaşların son dönemde uygun fiyatlara birçok ihtiyacını karşılayabilmesini sağlıyor. Bankalar tarafından market harcamalarına özel sunulan bu kampanyalar, kredi kartı kullanımlarında geçerli olmakta. Kredi kartı kullanımı yapan vatandaşlar belirli tutarda yaptığı alışverişler için yüksek miktarda hediye para kazanımı sağlayabiliyor.

İş Bankası tarafından duyurulan yeni kampanyalarla birlikte market harcamalarına büyük puan kazanabilme fırsatı sağlanıyor. Ağustos ayına özel olarak duyurulan kampanya kapsamında vatandaşlar indirimli şekilde alışverişlerini tamamlayabilecek.

 

600 TL Hediye Para Verilecek

Maximum Mobil'den veya İşCep'ten Market ve Yüksek Sepet Market Kampanyaları'na katılım sağlayarak 600 TL'ye varan hediye para kazanabilirsiniz. 500 TL ve üzeri ilk peşin market alışverişinizden sonra, farklı günlerde yapacağınız 500 TL ve üzeri her peşin alışverişiniz için 40 TL, toplam 400 TL hediye para kazanabilirsiniz. Bu puanlar İş Bankası ile anlaşmalı tüm işyerlerinde kullanılabilirken kişilerin harcamalarını ücretsiz yada indirimli şekilde yapabilmesini sağlıyor.

Yüksek Sepet Market Kampanyası ile birlikte 1.750 TL ve üzeri her peşin market alışverişiniz için 100 TL, toplamda 200 TL hediye para kazanabilirsiniz. Bu hediye paralar toplamda 600 TL'ye denk gelirken bu puanlarınızı anlaşmalı olan tüm işyelerinde kullanılabiliyor.

Nasıl Katılım Sağlanıyor?

Maximum Mobil’de veya İşCep'te “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklamanız yeterlidir. Katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabilirsiniz.

 

İş Bankası Maximum, Maximiles, Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, İş Bankası Bankamatik Kartları ve Maxipara Kart kullanılarak yapılan alışverişler, market sektöründe yer alan mağazaların sanal mağaza ve/veya mobil uygulamalarından yapılan market alışverişleri kampanyaya dâhildir.


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor