Tarih: 14.06.2023 15:38

Masterchef’in yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir?

Facebook Twitter Linked-in

2023 MasterChef Türkiye yeni sezonda ekranlara gelmeye sayılı günler kaldı. Programın sıkı takipçileri geçtimiz sezon Sommer Şefin ayrılığının ardından yerine kimin geleceğini merak ederken 4 Haziran günü yayınlanan geniş fragmanında yarışma kadrosu ve jüri üyeleri netlik kazandı. asterChef All Star'ın yeni jüri üyesi Yılmaz Öztürk oldu. Öztürk, daha önce de MasterChef'te konuk jüri üyesi olarak dahil olmuştu. Peki, Masterchef’in yeni jürisi Yılmaz Öztürk kimdir? Yılmaz Öztürk nereli, kaç yaşında, aldığı ödüller neler?

YILMAZ ÖZTÜRK KİMDİR?

Meslek hayatına 1998 yılında adım atan Yılmaz Öztürk; 1999-2007 yılları arasında Türkiye'nin önde gelen otellerinin mutfaklarında çalıştı.

2012 yılında Alaçatı'da şef ve işletmeci olarak kendi restoranını kurdu.Üyesi olduğu 'Chaine des Rotisseurs'ün, 2004 yılı Genç Aşçılar Yarışması'nda Gümüş Madalya aldı. 2007-2010 yılları arasında Kayra Wine Academy ve Nars Ilıca'da Mutfak Şefi olarak görev yaptı. 2014 yılında İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları Fakültesinde eğitmenlik yaptı. Yıllar sonra İstanbul'a dönerek Mürver Restaurant'ın şefi oldu. Evli olan ünlü şefin bir çocuğu var.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —