Tarih: 31.08.2023 14:43

Maviye Sürgün 13.Bölüm Final İZLE

Facebook Twitter Linked-in

MAVİYE SÜRGÜN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN SAAT KAÇTA?

Show TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Maviye Sürgün dizisinin yeni bölümü 6 Eylül Çarşamba akşamı saat 21.30 itibariyle sizlerle.

MAVİYE SÜRGÜN YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Show TV'nin yaz dizilerinden Maviye Sürgün 13. Bölüm fragmanı yayınlandı. 

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN KONUSU NE?

Geçici süre açığa alınan SAT komandosu Ali (Caner Cindoruk) eşinin vefatından sonra denizlere açılır. Ufukta sürüklenen bir botu fark eder ve içindeki Defne’yi (Damla Sönmez) kurtarır. Defne tam bir dolandırıcıdır.

Geçmişinde bıraktığını sandığı Ozan (Serkan Altunorak) ile hiç beklenmedik bir şekilde bu kasabada burun buruna gelen Defne'nin kendi için bir çıkış̧ yolu aramaktan başka bir seçeneği yoktur.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Defne, Ozan’a altın çantasını verir, karşılığında Murat’ın sağlığı için gereken parayı alır.

Ali ise Defne’nin kendisini sırtından bıçakladığını görmüştür. Ancak Ali’nin hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını anlaması uzun sürmez. Defne çantayı Ozan’a vermiş, Ali’nin davasında yardımı dokunacak bir çipi kopyalamıştır. Defne, Ali’ye karşı görevini yerine getirdiğini düşünür ve Murat’ın hastalığından dolayı da kasabadan gitmek ister. Ozan çantayı aldıktan sonra, çantada gizli bir çiple kasabanın geleceğini değiştirecek planına başlar. Ali, Defne’nin yanında olmak ister ve ona güç verecek adımı atar. Ozan ise Ali’nin ve ailesinin hayatını etkileyecek bir yola girer.

MAVİYE SÜRGÜN DİZİSİNİN OYUNCU KADROSU

Maviye sürgün dizisinin oyuncu kadrosunda; Caner Cindoruk, Damla Sönmez, Serkan Altunorak, Bülent Şakrak, Ayça Erturan, Ruhi Sarı, Gökşen Ateş ve Hakan Salınmış gibi ünlü isimler yer almaktadır.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —