meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Mayıs 2023 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

Mayıs 2023 Pazar günü burç yorumları neler söylüyor? Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor? İşte 7 Mayıs 2023 Pazar'a dair burç yorumları ve burçların d

AKTUEL 7.05.2023 16:53:52 0
Mayıs 2023 burç yorumları: Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burcu...

7 Mayıs 2023'te burçlar ne söylüyor? 7 Mayıs 2023 burç yorumları nelerdir? 7 Mayıs 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Daha radikal değişiklikler yapmadan önce bekleyin ve yeni haftanın neler getireceğini görün. Varlığınızı her düzeyde dönüştürmeniz gerektiğini hissedebilirsiniz, ancak gezegenler muhtemelen gerçekten önemli olmayan olaylara aşırı tepki verdiğiniz konusunda sizi uyarıyor. 

BOĞA

Hiç şüphe yok ki, dünyaya girmek ve neler yapabileceğinizi göstermek için çaresizsiniz, ancak bu hafta körü körüne acele ederseniz, sonuçlar hoşunuza gitmeyebilir. Zaman ayırın ve kendinizi taahhütte bulunmadan önce rüzgarın ne yönden estiğini görün. 

İKİZLER

Harika bir şey yapma fırsatı elinizden kaçmış gibi görünebilir, ancak neredeyse kesin olarak durumu yanlış yorumluyorsunuz. Bu haftanın kozmik odak noktası, yaratıcı fikirlerinizin karşılığını almanın yollarını bulmak, bu nedenle ne pahasına olursa olsun olumsuz düşünmekten kaçının. 

YENGEÇ

Bu hafta burcunuzda Venüs Mars'a katılırken dünya daha mutlu, daha parlak ve daha çekici bir yer olarak görünecek. Pozitif bakış açınız insanları ateşe dönen güveler gibi size çeker ama hoş tabiatınız onları yakmak yerine ısıtacak demektir.

ASLAN

Yılın ikinci yarısında yapmak istediklerinizi önceden planlamaya başlayın. Şimdi hırslarınız hakkında ne kadar çok düşünürseniz, gezegenler sizin lehinize hareket ederken ve yeni fırsatlar ortaya çıkarken, harekete geçmek o kadar kolay olacaktır.

BAŞAK

Ufkunuzu genişletmeniz gerekiyor ve bunu şimdi yapmalısınız. Dünyada olup biten tüm kötü şeylere odaklanmak yerine, gelecekte olumlu etkilerinin neler olabileceğini görebilmek için bakış açınızı değiştirmeye çalışın. 

TERAZİ

Bu hafta oldukça yoğun bazı duygular üzerinize çökecek ama bu iyi çünkü sizi daha fazlasını ve daha iyisini yapmaya motive edecekler. Haritanızın kariyer alanında yer alan yöneticiniz Venüs, hedeflerinizin yakınınızda olduğuna inanmanız için sizi cesaretlendirecektir.

AKREP

Önümüzdeki birkaç gün içinde sosyal olarak tanışacağınız biri, sizin için olabildiğince farklı olabilir, ancak onu garip bir şekilde çekici bulacaksınız. Evet, doğru, karşıtlar gerçekten çekiyor ve bu yeni arkadaşlık bir ömür sürebilir. 

YAY

Bu hafta haritanızın çalışma alanında Güneş Uranüs ile bağlantı kurduğunda enerjiniz yükselecek, bu yüzden birlikte hareket edin ve uzun süredir düşündüğünüz o geniş kapsamlı değişiklikleri yapın. Yeterince istersen her şey mümkün. 

OĞLAK

Şu anda sosyal çevrenizde büyük bir heyecan var gibi görünüyor ve önümüzdeki birkaç gün içinde olacaklar size kendi özel tarzınızda yeni şeyler katma şansı verecek. Son zamanlarda çok sessiz kaldın! 

KOVA

Sevdiğiniz biriyle bir anlaşmazlığı nasıl iyileştirebilirsiniz? Biraz düşünün ve ardından Salı günü Güneş yönetici gezegeniniz Uranüs ile güçlerini birleştirdiğinde harekete geçin. Onlar da tekrar iyi anlaşmak isterler ve ilk adımı siz atarsanız iyi karşılık verirler. 

BALIK

Bu hafta hayatın temposu dramatik bir şekilde artacak ve kontrolü kaybetmekten korktuğunuz zamanlar olacak. İyi haber şu ki bu olmayacak, aslında hayat ne kadar kaotik olursa olsun zirvede kalmanın inanılmaz derecede kolay olduğunu göreceksiniz. 


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

24.6° / 18.2°

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim

AK Parti Heyeti'nden Oltu Belediyesi'ne Ziyaret