Tarih: 12.07.2023 13:33

Melisa Döngel'den makyajsız paylaşım! Doğal hali beğeni topladı

Facebook Twitter Linked-in

Ünlü rapçi Sefo ile ilişkisini kısa bir süre önce noktalamasının ardından Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Sergen Yalçın ile adı aşk dedikodularına karışan Melisa Döngel, ekranların aranılan yüzlerinden oldu. Başarılı kariyerinin yanı sıra Melisa Döngel, güzelliğiyle de herkesi kedine hayran bırakıyor.

Döngel, sosyal medya hesabından makyajsız doğal hallerini "Estetiğe hayır" notuyla takipçilerinin beğenisine sundu. Sosyal medya kullanıcıları "Herkes senin gibi doğal güzellik sahibi değil Sen çok şanslısın" ve "Her halinle güzelsin" gibi yorumlarda bulundu.

ESTETİKLERİNİ AÇIKLAMIŞTI

Döngel, geçtiğimiz günlerde estetiklerini şu sözlerle açıklamıştı: "Tamam estetiklerimi açıklayayım o zaman. 'Estetik' de denmez buna. Çenem dolgum var, yanak dolgum var, dudak dolgum var. Biraz da botoks. Ben benlikten çıkmışım aslında. Yapılan işlemleri söyleyeceğim tabii. Herkes kendiyle barışık olmalı bence... En çok gülüşümü seviyorlar, gözlerimi seviyorlar. 'Egoist bir cevap olacak belki ama sevmediğim bir yerim yok. Kendimle barışık bir insanım, kendimi de seviyorum. Sevmediğim bir çenem varmış, elmacık kemiğim varmış. Onları da doldurmuşum."


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —