Tarih: 19.12.2023 13:30

Mevlâna Haftası Anma Programı, Arhavi'de Coşkuyla Kutlandı

Facebook Twitter Linked-in

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu'nun da katılımıyla gerçekleşen program, Nuri Özaltın 75. Yıl İlkokulu konferans salonunda düzenlendi. Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlarken, öğrencilerin günün anlam ve önemini vurgulayan konuşmaları, duygusal şiirler ve etkileyici gösterilerle devam etti.

Etkinlik kapsamında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin takdim edildiği program, Arhavi'nin kamu kurum amirleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve velilerin katılımıyla renklendi.

Arhavi Belediye Başkanı Vasfi Kurdoğlu, yaptığı konuşmada, Mevlâna'nın evrensel mesajlarına vurgu yaparak, toplumun birlik ve beraberliğine katkı sağlayacak değerlerin önemine vurgu yaptı. Program, katılımcıların keyifli anlar yaşadığı etkinliklerle sona erdi.

Mevlâna Haftası'nın anlam ve önemine dikkat çeken program, Arhavi halkının bir araya gelerek kültürel etkinliklere olan ilgisini bir kez daha gösterdi. Bu anlamlı etkinlik, gelecek yıllarda da geleneksel bir şekilde devam edeceğe benziyor.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —