Tarih: 19.04.2023 16:28

MHP İKİZDERE'YE ÇIKARMA YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

İkizdere ilçesinde turizmin gelişmesi, Rize ekonomisinin de gelişmesi anlamına geliyor. Bu nedenle İkizdere İlçe Merkezi'nde gerçekleştirilen esnaf gezisinde turizm konusu ele alındı. Gezinin ana teması turizm olan ekip, ilçede göçün önüne geçebilmek için turizm faaliyetlerine odaklanma kararı aldı. İkizdere'nin doğa harikası yaylaları, jeotermal potansiyeli ve Petranboard gibi faaliyetleri tanıtma hedefiyle hareket eden ekip, İkizdere'nin tüm dünya tarafından tanınmasını hedefliyor.

Turizm potansiyeli yüksek olan İkizdere'de, her köşesinin konuşulması amaçlanıyor. Çifteköprü Köyü, Meles, Anzer, Cimil, Çağrankaya, Ovit Yaylası, Garzavan ve daha birçok bölge, turistlerin uğrak noktası olacak. Böylece, istihdamın artması ve yatırımların artış göstermesi bekleniyor.

İkizdere İlçe Merkezi'nde gerçekleştirilen esnaf gezisinde yapılan açıklamada, 'İkizdere'nin Büyük Yayla'sından Yediçukur Yaylası'na, Tiron, Homeze, Cancava, Vaşa, Sivrikaya, Kaban, Arçevit, Koşmer, Kürdün, İksenit, Mahura, Manle, Varda yaylasına kadar her köşesi konuşulacak. Herkes bunları konuşurken biz de istihdamı, yatırımı, İkizdere'yi şahlandırmayı konuşacağız' ifadeleri kullanıldı.

Turizm faaliyetleri ile İkizdere'nin tanınırlığının artması, ilçe ekonomisinin de canlanmasına katkı sağlayacak gibi görünüyor.

HABER: SELMAN KUTLU




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —