Tarih: 15.04.2023 00:33

MHP Rize Milletvekili adayları esnaf ziyaretinde

Facebook Twitter Linked-in

MHP Rize Milletvekili adayları, Rize'de esnaf ile buluşmalarını sürdürüyor. Son olarak adaylardan Recep Bakırcı, Rize Merkez'de bulunan Atatürk Caddesi'ni gezerek esnaflarla bir araya geldi. Samimi sohbetlerin gerçekleştiği buluşmada, Bakırcı esnaflardan destek istedi.

Ziyaretlerinde kendilerine gösterilen ilgi ve misafirperverlik için tüm esnaflara minnettar olduklarını ifade eden Bakırcı, esnaflarla yaptığı samimi sohbetlerin kendileri için önemli olduğunu belirtti.

MHP Rize Milletvekili adayları, seçimler öncesinde vatandaşlarla birebir buluşarak, onların sorunlarını dinleyip, çözüm önerileri sunmayı hedefliyor. Bu kapsamda gerçekleştirilen esnaf ziyaretleri de adayların, halka yakın olma ve sorunları yerinde tespit etme çabalarının bir yansıması olarak görülüyor.

Rize halkının da bu ziyaretleri olumlu karşıladığı ve MHP Rize Milletvekili adaylarına destek verdiği görülüyor. Seçimler öncesinde adayların bu tür etkinliklerle halkın nabzını tutması ve ihtiyaçlara yönelik çözümler üretmesi bekleniyor.

Haber: Hüseyin Albayrak




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —