Tarih: 04.09.2023 14:26

MHP Erzurum İl Başkanlığı Kongresi İçin Geri Sayım Başladı

Facebook Twitter Linked-in

Pazar günü düzenlenecek olan kongre için hazırlıklar hızla sürerken, İl Başkanı Adem Yurdagül, parti yönetiminin geleceği ve kongre detayları üzerine bir istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Pazar günü Kazım Karabekir Spor Salonu'nda gerçekleşecek olan kongrenin önemine vurgu yapan İl Başkanı Yurdagül, "Bu kongre, partimizin en coşkulu kongresi olacak. Bizim siyaset anlayışımızda canlılık, dik duruş, milletimiz ve devletimiz için mücadele vardır" dedi.

Yurdagül, kongre hazırlıklarını parti merkezinde düzenlediği istişare toplantısında ele aldı. Yönetim Kurulu üyelerinin görüşlerini dinleyerek kongre hazırlıklarına yön veren Başkan Yurdagül, "Kongreler bizim için sadece başkanlık yarışı değil, aynı zamanda bir kutlamadır, güçlenmeyi simgeler. Bu anlayışla, yarı asrı aşkın bir süredir milletimizin emrindeyiz" diye konuştu.

Kongre tarihi olan 10 Eylül'ü vurgulayan Yurdagül, "10 Eylül Pazar günü gerçekleşecek kongremiz, birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur içinde geçecek. Biz tek bir hedefe odaklanırız: Ülkemizin ve milletimizin selameti" dedi.

İl Başkanı Yurdagül, son olarak şunları ekledi: "Bizim sesimiz, sözümüz, ve özümüz birdir. Çizgimiz sabittir, istikametimiz bellidir, gücümüz milletten gelir ve ülkümüz devlettir."

MHP Erzurum İl Başkanlığı Kongresi, Erzurum'da büyük bir katılımla ve coşkuyla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —