meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

MHP kurultayını 17 Mart'ta yapacak

Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısında kongre takviminin ele alındığını belirterek ''17 Mart 2024'te 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız.'' dedi.

MHP kurultayını 17 Mart

MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlığında saat 14.00’te, Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Merkez Disiplin Kurulu toplantısı düzenlendi. Bahçeli toplantının ardından Basın toplantısında açıklamalarda bulunuyor.

Ankara'da MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulunan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 'MHP 4. olağan kongresi 17 Mart'ta yapılacak. Büyük kurultayımızı gerçekleştireceğiz.' dedi.

Bahçeli'nin açıklamalarından satır başları;

14 ve 28 Mayıs tarihlerinde tezahür etmiş millet iradesinin aynısı ile 31 Mart 2024 tarihinde yerel yönetimlere yansımasını yerel yönetimlere düşen gölgenin kaldırılmasını amaçlıyoruz. Türkiye'nin zaman kaybetmeye tahammülü yoktur. Yerel seçimlere heyecanla hazırlanıyoruz.

17 MART'TA 14. OLAĞAN KURULTAYIMIZI YAPACAĞIZ

MHP olarak ne yaptığımızı biliyoruz. Cumhur İttifakı olarak yeni projelerimizle gücümüze güç katacağımıza inanıyoruz. MHP başında sonunda önünde arkasında milletin olmadığı hiçbir irtibat ağının bugüne kadar yanında olmamış bundan sonra da olması düşünülemez. 17 Mart'ta 14. Olağan Kurultayımızı yapacağız. Siyasetteki maksadımız gök kubbede hoş bir sada bırakmaktır. Hizmet edenin himmet göreceğini de gayet iyi bilmekteyiz.''


1

Çay fiyatlarına büyük zam! İşte, yeni çay fiyatları

2

Lübnan'dan atılan roketler İsrail'de 70 bin dönümden fazla alanı yaktı

3

Rusya, Yars füzesiyle tatbikat yaptı

4

Adalar'da 43 akülü araç toplatıldı

5

Çaykur'dan çay fiyatlarına zam! Tiryaki çayı ve Rize Turist çayı ne kadar oldu?