meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Mia Khalifa Kimdir? Yetişkin film yıldızı Mia Khalifa hayatı ve müthiş Skandalları!

Dünyada tanınan Mia Khalifa kimdir? Yetişkin film oyuncusu ve sosyal medya fenomeni Mia Khalifa kimdir? nerede doğdu.

BİYOGRAFİ 8.07.2023 01:53:00 0
Mia Khalifa Kimdir? Yetişkin film yıldızı Mia Khalifa hayatı ve müthiş Skandalları!

Lübnan doğumlu olan Mia Khalifa, ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı ve üniversite yıllarında spor barında garson olarak çalıştı. İşte Mia Khalifa'nın hayatı ve kariyeri hakkında bilinmeyenler...Mia Khalifa, 10 Şubat 1993 tarihinde Lübnanlı bir ailenin çocuğu olarak doğmuş olan Libyalı-Amerikalı bir eski yetişkin film yıldızıdır. Gerçek adı Sarah Joe Chamoun'dur. Mia Khalifa, 2014 yılında yetişkin film sektörüne giriş yapmış ve kısa sürede popülerlik kazanmıştır.

Mia Khalifa'nın hayatı, yetişkin film kariyeriyle sınırlı değildir. Yetişkin film sektöründeki kısa süreli çalışmasına rağmen, özellikle "Mia Khalifa" adını taşıyan bir sahneyle ünlenmiştir. Bu sahnede İslam kültürünü eleştiren bir türbanlı rolünü canlandırmış ve bu durum birçok tartışmaya yol açmıştır. Bu nedenle, kendisi özellikle Orta Doğu ve Lübnan kökenli insanlar arasında eleştirilere maruz kalmış ve hatta tehditler almıştır.

Mia Khalifa Kimdir?

Mia Khalifa, yetişkin film kariyerinden ayrıldıktan sonra daha farklı bir hayat sürdürmeye başlamıştır. Medya kişiliği ve sosyal medya etkileyicisi olarak tanınmıştır. Ayrıca sporla ilgili içerikler üretmiş ve bazı televizyon programlarına konuk olmuştur. Mia Khalifa, yetişkin film kariyeri ve skandallarıyla tanınmasına rağmen, son yıllarda bu dönemden uzaklaşmış ve daha farklı alanlarda faaliyet göstermeye çalışmıştır.

Dünya çapında tanınan Mia Khalifa kimdir? Yetişkin film oyunculuğu da yapan Mia Khalifa kimdir? sorusunun cevabı haberimizde. Mia Khalifa sosyal medya fenomenidir. 1993 yılında Lübnan'da doğan Mia Khalifa, 2000'li yılların başında ailesiyle birlikte Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. 18 yaşına geldiğinde, Mia yetişkin film endüstrisinde çalışmaya başladı ve kısa sürede popülerlik kazandı. Peki, Mia Khalifa kimdir ve nasıl ün kazandı?

Mia Khalifa Hayatı?

Mia Khalifa, Beyrut, Lübnan'da doğdu ve orada büyüdü. Ailesiyle birlikte 2001 yılında ABD'ye göç etti. Virginia'daki bir okula kaydoldu ve 2011 yılında Teksas Üniversitesi'nde tarih okudu. Üniversite yıllarında Mia, bir spor barında garson olarak çalıştı.


Mia Khalifa'nın yetişkin Film Endüstrisi

Mia, üniversite yıllarında Instagram'da bir fotoğrafını paylaşması sonrasında yetişkin film endüstrisinde çalışmaya başladı. 2014 yılında Mia, Miami'deki bir yetişkin film stüdyosu olan BangBros ile anlaştı ve ilk sahnesinde yer aldı. Ardından, Brazzers ve Bang Productions ile de çalıştı. Mia, kariyeri boyunca yaklaşık 3 ay boyunca yetişkin film endüstrisinde kaldı ve yaklaşık 25 sahnede yer aldı.

Mia Khalifa filmleri

  • Doğum - 10 Şubat 1993 (29 yaşında) Beyrut, Lübnan
  • Takma adı - Mia Callista
  • Boyu - 1,57 m (5 ft 2 in)
  • Kilosu - 55 kg (121 lb)
  • Göz rengi - Kahverengi
  • Saç rengi - Siyah
  • Etnik kökeni - Lübnanlı
  • Film sayısı - 38 (IAFD)
  • IMDb'de Mia Khalifa
  • IAFD'de Mia Khalifa
  • Adultfilmdatabase'de Mia Khalifa

Sosyal Medya Fenomeni Mia Khalifa

Mia, yetişkin film kariyerinden ayrıldıktan sonra sosyal medya üzerinden popülerliğini sürdürdü. Özellikle Twitter'da yaptığı paylaşımlarla dikkat çekti. Ancak, 2014 yılında yer aldığı bir sahnede İslam dinine saygısızlık yaptığı iddiası nedeniyle ölüm tehditleri aldı ve zorlu bir dönem geçirdi.

Mia Khalifa neden ünlü oldu?

Mia, yetişkin film kariyerinden ayrıldıktan sonra İngilizce dilinde bir spor programı sunucusu olarak çalıştı. Ayrıca birçok hayır kurumuna da destek veriyor ve toplumsal sorunlarla ilgili çalışmalar yapıyor. Mia, günümüzde yaklaşık 8,5 milyon takipçisi olan bir sosyal medya fenomenidir.

Mia Khalifa, yetişkin film endüstrisinde çalıştığı dönemde popülerlik kazandı ve sosyal medya üzerinden de tanınır hale geldi.

Vikipedia'nın Mia Khalifa yazısı

Mia Khalifa, 10 Şubat 1993 tarihinde Beyrut'ta dünyaya geldi. 2001 yılında Güney Lübnan'da yaşanan dinsel kaynaklı çatışmaların ardından Amerika Birleşik Devletleri'ne taşındı. Ekim 2014'te yetişkin film sektörüne girdi.

Kasım 2014'te Pornhub adlı internet sitesinde en çok izlenen aktris oldu. Tesettür giyerek gerçekleştirdiği cinsel sahneler Orta Doğu'da tepkilere neden oldu ve ölüm tehditleri almasına yol açtı. Ocak 2015'te yetişkin film sektöründen ayrıldı. 3 ay yetişkin film oyuncusu olarak çalıştıktan sonra Miami'de hukuki danışman ve muhasebeci olarak çalıştı.

Ekim 2017 ve Şubat 2018 yılları arasında Gilbert Arenas ile birlikte Complex News isimli YouTube kanalında Out of Bounds'un sunuculuğunu yaptı. Mart 2019'da Robert Sandberg ile nişanlandı. Ağustos 2019'da yetişkin filmlerinde oynamasından sadece 12.000$ kazandığını belirtti. Mayıs 2020'da Ramy dizisinde konuk oyuncu olarak yer aldı.

Mia Khalifa evli mi?

West Ham United taraftarlığıyla da bilinen cinsel içerikli film yıldızı Mia Khalifa, sektörden emekli oldu. Premier Lig'de spiker olarak çalışmaya başlayan Khalifa, ünlü şef sevgilisinden gelen evlenme teklifine "evet" dedi. West Ham destekleyici spor programı sunucusu, uzun zamandır İsveçli ünlü şef sevgilisi Robert Sandberg'in, evlilik teklifine "evet" dedi. Şef sevgilisi uğruna sektörden ayrılıp, spikerlik yapmaya başlayan Mia Khalifa, fotoğraf paylaşarak evlilik teklifi aldığını takipçilerine duyurdu.

Şef sevgilisi Robert Sandberg ise Sosyal medyadan şöyle yazdı:

"Bu hafta sonu Chicago'ya gittik ve Smyth'de harika bir akşam yemeği yedik. @Miakhalifa'ya evlenme teklif ettim ve EVET dedi!"
Spor programı sunucusu Mia Khalifa, artık sektörün dışında olduğunu açıkladıktan sonra binlerce erkeğin kalbini kırmıştı.

Mia Khalifa Beyrut'tan ABD'ye gitti

West Ham United taraftarlarıyla tanınan cinsel içerikli film yıldızı Mia Khalifa, 1993 yılında Lübnan'da doğdu. 10 yaşındayken Lübnan'ın başkenti Beyrut'tan ABD'ye gitti. İnternette yayınlanan filmleriyle ünlenen Lübnanlı yıldız Khalifa, İsrailli bir aktörle yaptığı film nedeniyle dünya gündemindeydi.


Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.5° / 19.5°

DEVA Partili Karal’dan, Ak Parti’de seçimin faturasının il başkanlarına kesilmesine tepki

Rize Belediye Başkanı Metin, Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu’nu Ziyaret Etti

Rezerv Alan Yasası Mağdurları Ümit Özdağ'ı Ziyaret Etti

CHP İl Başkanı Saltuk Deniz'den Sert Kınama: Atatürk Afişine Yapılan Saldırı Kabul Edilemez

AK Parti'de 7 il başkanı değişti

Karal, Çayeli’nde Muhtarlarla bir araya geldi

Erzurum'da AK Parti Belediye Mevzuat Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

İYİ Parti'den yurtdışı harçlarına karşı hamle: Milletvekili Zorlu, kanun teklifini TBMM'ye sundu

Özgür Özel: Normalleşme başlayacaksa kayyum siyasetinin terk edilmesiyle başlamalı

YRP Genel Başkan Yardımcısı Cemil ÇOLAK Mağdur Belediye Çalışanlarının Yanında

İYİ Parti’de toplu istifa! 40 kişi CHP’ye geçti

EURO 2024'ün en değerli takımı belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada?

AK Parti Erzurum İl Başkanı Av. İbrahim Küçükoğlu’ndan Daraltılmış İl Başkanları Toplantısı Açıklaması

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz’den Ardeşen’deki Boğulma Olayı ile İlgili Mesaj

Karal: Tarımın amiral gemisini de batırdılar

DEM Partili vekillerden Saraçhane'deki surlara kayyum ve 1 Mayıs pankartı

AK Parti'de değişim Trabzon'da sürebilir: Mumcu'nun yerine iki aday

CHP Rize İl Başkanı Saltuk Deniz "Mayıs Ayı Yaş Çay Alım Bedelleri Kurban Bayramı'ndan önce ödensin

Ocaklı: Otizmli öğrencilere evde eğitim hizmeti verilsin

Oltu Belediyesi Zabıta Ekiplerinden Ekmek Fırınına Denetim