bonus veren sitelercasino siteleri

MİLLET İTTİFAKI ADAYLARI SAHADAN AYRILMIYOR

RİZE 28.04.2023 11:42:45 0
MİLLET İTTİFAKI ADAYLARI SAHADAN AYRILMIYOR

Rize Milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız, Millet İttifakı'nın CHP kanadından seçimlere giriyor. Seçim çalışmaları kapsamında Rize ve ilçelerinde yoğun bir programla ziyaretler düzenliyorlar. Bu ziyaretlerde vatandaşların sorunlarını dinleyerek çözüm önerileri sunuyorlar. Ayrıca gençlere yeni istihdam alanları hakkında bilgi veriyorlar.

Çaykur ile ilgili projeler de adayların gündeminde yer alıyor. Adaylar, Çaykur'da çalışan binlerce mevsimlik işçinin kadroya alınması konusunda da çalışmalar yürütüyorlar. Ekonomik sorunlar da ele alınıyor ve CHP iktidarında nasıl çözüleceği konusunda bilgilendirme yapılıyor.

Adaylar, vatandaşların sorunlarına kulak vererek çözüm önerileri sunuyor ve seçim vaatlerini anlatıyorlar. Millet İttifakı'nın CHP kanadından Rize Milletvekili adayları Tahsin Ocaklı, Köksal Toptan ve Muhammet Yıldız'ın seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Resim

Ocaklı, konuşmasında birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaparak, 'Ülkemizde birçok sorun var ve bu sorunları ancak birlik ve beraberlikle çözebiliriz. Seçimlerde de birlikte hareket etmeliyiz. Millet İttifakı olarak bizler, halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözüm önerileri sunuyoruz' dedi.

Ayrıca, seçimlerin önemine de değinen Ocaklı, 'Seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu seçimlerde halkımızın desteği ile iktidar olacağız ve ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız' şeklinde konuştu.

Ocaklı, vatandaşlarla yaptığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajının yanı sıra, CHP'nin seçim vaatleri hakkında da bilgi verdi. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Ocaklı, seçimlerde Millet İttifakı'nın halkın yanında olacağını ve halkın sesini meclise taşıyacaklarını söyledi.

Resim

Toptan, konuşmasında ülkemizin birliği ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak, 'Birlikte olduğumuz sürece, ülkemizin daha güçlü olacağına inanıyorum. Seçimlerde de birlikte hareket etmeliyiz. Millet İttifakı olarak bizler, halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözüm önerileri sunuyoruz' dedi.

Ayrıca, seçimlerin önemine de değinen Toptan, 'Seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu seçimlerde halkımızın desteği ile iktidar olacağız ve ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız' şeklinde konuştu.

Toptan, vatandaşlarla yaptığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajının yanı sıra, CHP'nin seçim vaatleri hakkında da bilgi verdi. Vatandaşların sorularını yanıtlayan Toptan, seçimlerde Millet İttifakı'nın halkın yanında olacağını ve halkın sesini meclise taşıyacaklarını söyledi.

Resim

Yıldız, konuşmasında ülkemizin birliği ve beraberliğinin önemine vurgu yaparak, 'Birlikte olduğumuz sürece, ülkemizin daha güçlü olacağına inanıyorum. Seçimlerde de birlikte hareket etmeliyiz. Millet İttifakı olarak bizler, halkımızın sorunlarını dinliyoruz ve çözüm önerileri sunuyoruz' dedi.

Ayrıca, seçimlerin önemine de değinen Yıldız, 'Seçimler ülkemizin geleceği için çok önemli. Bu seçimlerde halkımızın desteği ile iktidar olacağız ve ülkemizi daha iyi bir geleceğe taşıyacağız' şeklinde konuştu.

HABER: OSMAN KAPTAN


Anahtar Kelimeler:

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor

23.8° / 17.4°

AK Parti'nin Kızılcahamam kampı bugün sona eriyor

Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon'da İncelemelerde Bulundu ve Cenaze Namazına Katıldı

CHP 2 Haziran'da Rize'de olacak: Türkiye İttifakı olarak çay üreticilerimizin sesi olacağız!

Asgari Ücrete Ara Zam Tartışmaları Sürüyor: Devlet Bahçeli'den Önemli Açıklama

MHP'den Sinan Ateş açıklaması

Özgür Özel: “Çaycının Bıçağı kemiğe dayandı

Hopa Belediyesi, CHP Heyetini Ağırladı: Toplumsal İşbirliği ve Görüş Alışverişi

CHP’li Başarır: Çay üreticisi hak ettiği taban fiyatı almalı!

AK Parti'de Üç İl Başkanı İstifa Etti

Hikmet Ayar o günle ilgili ilk kez konuştu

Karal: Çiftçi ürününü sokağa dökerken hiç mi vicdanınız sızlamıyor?

Çay Üreticilerinin Geleceğe Yönelik Kaygıları Giderilmelidir

İl Başkanı Hikmet Ayar’dan 19 Mayıs Mesajı

Ocaklı: Derepazarı çay fabrikasını nerede yapacaksınız?

TÜİK Verileri, Bakan Yumaklı'yi Yalanlıyor

KARAL: AÇIKLANAN ÇAY ALIM FİYATI 205 BİN ÇAY ÜRETİCİMİZ İÇİN BÜYÜK BİR HAYAL KIRIKLIĞI

Çolak: Açıklanan Çay Fiyatı ile Vatandaşın Sofrasından 1 Ekmek Daha Eksilmiştir

HÜKÜMETİN ORTAĞI MHP AÇIKLANAN ÇAY FİYATINA TEPKİ GÖSTERDİ: ÇAY OYUNCAK DEĞİL YANLIŞ DÜZELTİLSİN

RİZELİ MAĞDUR EDİLMİŞTİR. ÇAY FİYATI ERİMEYE DEVAM EDİYOR

Deniz'den Çay Fiyatına Sert Tepki: İstifaya Davet Etti!