Tarih: 18.08.2024 23:50

Milletvekili Faruk Çelik’in Katılımıyla Halkla Buluşma Programı Gerçekleştirildi...

Facebook Twitter Linked-in

 Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’in ilçemizin geleceğe yönelik yatırımları ve son dört aydır yapılan çalışmaları içeren bilgilendirme toplantısında halkla bir araya gelindi.

Program Belediye Başkanı Turgay Ataselim’in açılış konuşması ile başladı. Belediyenin mali durumundan personel yapısı ve hakları konularında halk bilgilendirildi. Ardından ilçede yapılan, yapımı devam eden ve proje aşamasında olan çalışmalar hakkında halka brifing verildi.

Ardından programa katılım gösteren vatandaşların sorunları dinlendi. Soru- cevap şeklinde devam eden programda önce Başkan Turgay Ataselim gelen soruları yanıtladı. Daha sonra Artvin Milletvekili Faruk Çelik vatandaşların sorularını dinleyip cevap verdi.

Bölgemizde yapılması düşünülen maden araştırmaları hakkında gelen sorulara da hem Milletvekili Faruk Çelik, hem de Başkan Turgay Ataselim tarafından cevap verildi. Arhavi’nin doğasına, insanına zarar verecek her oluşumun, düşüncenin karşısında olduklarını belirtildi. Konu hakkında sağduyulu olunması gerektiği mesajı verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —