meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum'a geldi

Kurban Bayramını memleketi Erzurum’da geçirmek için gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, cirit ve bar ekipleriyle karşılandı. Bakan Tekin bugün saat 13 00 'da Yakutiye Kent Meydanında vatandaşlarla bayramlaşacak.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Erzurum

Kurban Bayramını memleketi Erzurum’da geçirmek için gelen Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Yusuf Tekin, cirit ve bar ekipleriyle karşılandı.

Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Yusuf Tekin, Kurban Bayramı için memleketi Erzurum’a geldi. Bakan Tekin’i; Havalimanı'nda Erzurum Valisi Okay Memiş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Zafer Tarıkdaroğlu, AK Parti Erzurum Milletvekilleri Selami Altınok, Fatma Öncü, Mehmet Emin Öz ve Abdurrahim Fırat, İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan, Yakutiye Belediye Başkanı Mahmut Uçar, Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar ve partililer karşıladı.

Havalimanında Erzurum Bar Ekibinin gösterileri ile karşılanan Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Sayın Yusuf Tekin’e şehre gelene dek atlı ciritçiler de eşlik etti.

Milli Eğitim Bakanı Tekin, bakan olduktan sonra baba ocağı Erzurum’a ilk ziyaretini gerçekleştirdi. Erzurum Valiliğini ziyaret eden Bakan Tekin, bugün saat 13 : 00 'da Yakutiye Kent Meydanında vatandaşlarla bayramlaşacak.

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğulu, sosyal medya hesabından Bakan Tekin ve milletvekillerinin saat 13 : 00 'da Yakutiye Kent Meydanında AK Parti Bayramlaşma Programına katılacağını belirterek tüm vatandaşları davet etti.  

2023/06/20735009911687856468.jpg

HABER MERKEZİ


1

Erdoğan'dan Çay Üreticilerini ilgilendiren mesaj

2

Meteoroloji uyardı! Sağanak geliyor

3

Tunca Eski Belediye Başkanı Aytemiz öldürüldü!

4

Arhavi Belediyesi: Rögar Kapakları ve Mazgallar Tedbir Amaçlı Kaldırılıyor ve Kontroller Devam Ediyor

5

Horasan Belediyesi Kazım Karabekir Mahallesi'nde Asfalt Öncesi Zemin Hazırlığı Çalışmalarını Sürdürüyor