Tarih: 13.07.2024 10:12

Milli Parti Rize İl Başkanlığına Ersal Murat Metin Atandı

Facebook Twitter Linked-in

Milli Parti'den Yeni Atama
Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun, Rize İl Başkanlığı görevine Ersal Murat Metin'in atandığını duyurdu. 20 ilde teşkilatlanan Milli Parti, Rize'de de Ersal Murat Metin öncülüğünde seçim hazırlıklarına başlayacak. Metin'in kısa sürede yönetimini oluşturarak çalışmalara hız vermesi bekleniyor.
Ersal Murat Metin Kimdir?
1976 doğumlu olan Ersal Murat Metin, 2023 yılının 13 Temmuz'unda emekli oldu. Daha önce DYP Rize eski İl Başkanı Nihat Mete’nin yeğeni olarak bilinen Metin, resmi olarak ilk kez siyasete adım atıyor. Milli Parti'de üstlendiği yeni görevle, Rize'de parti çalışmalarını yürütecek ve seçim sürecine katkı sağlayacak.
Parti Teşkilatlanma Çalışmaları
Milli Parti, kuruluşunun üzerinden geçen iki yılın ardından, hızla teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor. 20 ilde örgütlenen parti, Rize İl Başkanlığı'na Ersal Murat Metin'in atanmasıyla birlikte bu çalışmalarına hız kazandırmayı hedefliyor. Gelecek seçimlerde güçlü bir şekilde yer almak isteyen Milli Parti, il ve ilçe teşkilatlarını güçlendirerek, tabanını genişletmeyi amaçlıyor.
Seçim Hazırlıkları
Ersal Murat Metin'in Rize İl Başkanlığı'na atanmasıyla birlikte, il yönetimini kısa sürede oluşturması ve seçim hazırlıklarına başlaması bekleniyor. Parti tabanını genişletmek ve seçmenlere ulaşmak için yoğun bir çalışma programı hazırlayan Metin, Rize'deki siyasi faaliyetlere yeni bir soluk getirecek.
Milli Parti Genel Başkanı Muhammet Uzun, atama ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ersal Murat Metin'in liderliğinde Rize'de önemli başarılara imza atacağımıza inanıyorum. Teşkilatlanma çalışmalarımızı hızlandırarak, gelecek seçimlerde güçlü bir şekilde yer almayı hedefliyoruz" dedi.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —