meritking giriş meritking kingroyal giriş bonus veren siteler casino siteleri

Milliler liderlik aşkına

Ay-Yıldızlılar, Galler karşısında en az 1 puan alması halinde grubu lider tamamlayacak. Yenilgi halinde zirve için Hırvatistan'ın Ermenistan'a puan kaybetmesini bekleyecek.

Milliler liderlik aşkına

Grupta oynadığı son 2 maçta Hırvatistan'ı deplasmanda, Letonya'yı ise Konya'da mağlup ederek liderlik için avantaj yakalayan A Milli Takım, son maçında Galler karşısına çıkıyor. Yarın 22:45'teki maç öncesi Ay-Yıldızlar'ın EURO 2024'e lider olarak gitme ihtimali yükseldi. Milli Takımımız, Galler karşısında en az 1 puan alması halinde grubu lider tamamlayacak.

Türkiye, Galler'e yenilmesi halinde zirve için Hırvatistan'ın sahasında Ermenistan'a puan kaybetmesini bekleyecek. Ancak olası galibiyet, EURO 2024'teki torbalar için de önemli olacak. Almanya'nın ev sahipliğinde 14 Haziran-14 Temmuz tarihlerinde düzenlenecek EURO 2024 kura çekimi 2 Aralık'ta Hamburg'da gerçekleştirilecek. Almanya'daki 10 şehrin ev sahipliği yapacağı şampiyonanın açılış maçı Münih'teki Allianz Arena'da, fi nal karşılaşması ise Berlin'deki Olimpiyat Stadı'nda.


 


1

SAĞLIK BAKANI Prof.Dr.Kemal MEMİŞOĞLU RİZE GRUBUNA EV SAHİPLİĞİ YAPTI

2

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Yaz Spor Okulları Açılış Töreni'ne Büyük İlgi

3

Akçaabat'ta Kültürel Buluşma: Uluslararası Müzik ve Halk Oyunları Festivali 2024

4

Trabzon'da Gıda Hijyeni Denetimleri Artarak Devam Ediyor

5

Bayburt Belediyesi’nin Ekipleri Şehri Güzelleştirmeye Devam Ediyor